Gulesider

Klart for industrieventyr i Langsetvågen

7 juli, 2017 9:55

Mo Industripark AS setter spaden i jorda på Langsetvågen med et enstemmig kommunestyre i ryggen.  – Salget er gjennomført, og vi etablerer oss nå for første gang utenfor Rana, sier administrerende direktør Arve Ulriksen, som sammen med markedssjef Jan Gabor, er henrykt over at kommunestyret i Nesna gikk inn for å selge tomta.

Tilbake i Rana Gruber

7 juli, 2017 9:39

Gunnar Moe er tilbake som administrerende direktør i Rana Gruber, etter fire år ute av bedriften.

Vi velger framtiden

4 juli, 2017 9:33

Det grønne skiftet handler om veien til lavutslippssamfunnet med reduserte utslipp. Det handler også om veien til et samfunn der vi har funnet systemer som sørger for at ressursene i verden strekker til for en stadig voksende befolkning, i dag og i fremtiden. At vi har nok mat, nok energi, nok vann og mange andre livsnødvendige ressurser. Systemer der ressursene går i en loop hvor de stadig blir resirkulert til forskjellige verdiskapende formål i en sirkulær økonomi.

Enova støtter landstrømanlegg

28 juni, 2017 12:25

Rana Industriterminal har fått tildelt 3 millioner fra Enova til et landstrømanlegg. I sin tredje tildelingsrunde delte Enova ut totalt 118 millioner, og Rana Industriterminal var et av de prioriterte prosjektene. Dette gir rom for en investering som vil bidra til reduksjoner i utslipp av både CO2 og NOx.

Kartlegger mulighet for utnyttelse av CO-gass

26 juni, 2017 23:39

Masterstudent fra NTNU, Mathias Grønberg Gustum har sommerjobb ved Glencore i sommer. Han jobber mot  FME HighEFF for å lære mer om mulighetene med utnyttelse og bruk av CO-gass i Mo Industripark.

Flere vil hjem til Helgeland

22 juni, 2017 10:29

Flere studenter ønsker seg hjem til Helgeland etter endt utdanning. De ønsker kunnskap om næringslivet i regionen, men opplever bedriftene som tilbakeholdne. Nå tar Vi vil heim nye grep.

Økende interesse for guiding i Mo Industripark

16 juni, 2017 8:33

Polar Tours vil tilrettelegge for guidede turer i Mo Industripark. – Om etterspørselen øker sitter vi klare til å investere i nytt og moderne utstyr sier Stig Johansen i Polar Tours.

Ny deltakerrekord på årets Celsastafett

15 juni, 2017 8:44

Celsastafetten arrangeres hvert år av Celsa Armeringsstål BIL som har et ønske om å fylle tomrommet i Helgelands løpetilbud, og i tillegg inspirere til bruk av Klokkerhagen som rekreasjonsområde. Og ideen har etter hvert utviklet seg til å bli en sprek tradisjon.