TIdligere The Voice deltaker Adrian Jørgensen gleder seg til å ha konsert på byfesten 13. august.

Adrian Jørgensen spiller på byfesten

9 august, 2016 19:18 Del Del Del

Denne uka braker det løs med Arctic Race of Norway, og blir en skikkelig folkefest på Mo. Mo Industripark AS har sponset en artist til byfesten lørdag 13. august. Tradisjonen tro har vi også her satset på et ungt talent fra Helgeland, med Adrian Jørgensen (24) fra Bindal.

 

Adrian er foreløpig mest kjent for sin andreplass i The Voice på TV2 for to år siden. For ett år siden stod 24-åringen fra Bindalen på scenen under by:Larm.   Nå er han i ferd med å bygge seg opp en artistkarriere, og slapp sin EP «Baby It’s Time», med fem ferske låter tidligere i år. Herfra kommer også singelen «Baby it’s time», som er aktuell nå, og spilles mye på NRK.

Adrian beskriver seg selv som en gladgutt fra Bindal, som skriver egne låter.

– Jeg har prøvd å skape et sound preget av RnB med et hint av pop og rock fra 80-tallet. Det siste året har jeg jobbet med forskjellige folk, produsenter og låtskrivere som utgjør den totale pakka i soundet mitt, forteller han. Han blir musikalsk inspirert av blant annet Justin Bieber, og i tillegg er Kurt Nilsen på lista til 24-åringen.

 

Tidligere i år har han vært på turné med MOT, for andre år på rad. MOT jobber for å bevisstgjøre ungdommer til å leve, bry seg og si nei. Turneen inneholder både en faglig del, med møter med kommunen og skolens ledelse og foredrag for lærere og andre som arbeider på ungdoms arena. Turnédagens høydepunkt er konserten, der profesjonelle musikere lager et forrykende show sammen med de lokale elevene og ungdommene.

– Det å kunne være et forbilde for Norges ungdom, skape gode verdier og gode holdninger er viktig for meg, sier Adrian og legger til: – Ikke minst er viktig for meg selv. Kanskje en av mine låter eller historier berører noen av ungdommene på veien? Det er nok, det føles bra.
De musikalske ambisjonene er å fortsette å satse på radiosingler, og til slutt en fullverdig plate med egen inspirasjon og egne tekster.  – Jeg har føttene godt plantet på jorda, så jeg må bare jobbe hardt og målrettet for å oppnå målet mitt, som er å leve fullverdig av musikken med mitt eget materiale. Jeg ønsker å spre glede og engasjement blant folket som lytter til meg.

 

Adrian gleder seg til å opptre på byfesten, og har stortrua på at det blir en fin kveld og konsert.  – Jeg håper folk kommer med godt humør, og et stort smil om munnen, for dette blir konge!  Publikum kan forvente seg en del egenskrevet materiale samt en del kjente coverlåter fra R&B/pop sjangeren. Blant annet radiosingelen min, og låter fra Matoma, Astrid S, Jarle Bernhoft og mange flere, avslutter han.

Del Del Del