Til årets festival kommer blant annet Dumdum boy, Morten Abel, Lars Vaular, OnkelP & de fjerne slektningene, Ida Maria, Datarock, Eva Weel Skram, Hkeem og Kajander.

Bidrar til et variert kulturtilbud

27 februar, 2018 12:21 Del Del Del

Mo Industripark AS er stolt samarbeidspartner til musikkfestivalen Rød Snø som arrangeres 9.-10. mars.

– Gode samarbeidspartnere er essensielt for festivalen, i tillegg til publikumsoppslutning. Mo Industripark as har vært og er meget viktig for oss, og vi jobber også for å gi verdi tilbake. Partnere bidrar til å gi byen og regionen et spennende kulturtilbud som når et stort publikum. De gjør Mo til et bedre sted rett og slett, det påvirker omdømme og bolyst – og tilfører arrangør-kompetanse til byen. Rød snø og Verket har med partnere også bidratt til å løfte frem industrihistorien i Rana. Vi er selvfølgelig veldig glad for at Mo Industripark as er med også i 2018, sier festivalsjef for Rød Snø, Maiken Johansen.

– Hva er unikt med musikkfestivalen Rød Snø? 

– At vi har en så stor musikkfestival med en rekke av landets beste artister og live-kanoner i Mo i Rana i mars er unikt. Jeg vil også trekke frem at de frivillige og innleide som bidrar til ei hyggelig og varm stemning.

– Vil det bli noen endringer i år, for utenom programmet?

– Vi flyttet til ny arena i 2017. Så det var i seg selv en stor endring, og det gikk veldig bra. Folk var svært begeistret over at Ranahallen kunne se så kul ut. Vi løftet festivalen lys-messig, fikk flere sitteplasser og DJ-set mellom konsertene. Publikum hadde det varmt og godt og kunne hoppe og danse i t-skjorta foran scena. Vi viderefører dette i år. Vi har artister begge dager spesielt kjente for sine live-kvaliteter og klubbkonseptet mellom konsertene løftes ytterligere og runder av begge kveldene.

– Hva blir årets høydepunkt? 

– Totalen er høydepunktet. Dumdum Boys er en av de fire store innen norsk rock, vi har kongen av norsk pop i Morten Abel og Helgelands-fyrverkeriet Ida Maria. OnklP & de fjerne slektningene. Lars Vaular og Datarock setter standard på enhver musikkfest. Nytt nord-norsk popnavn i Kajander blir spennende å se og høre her for første gang og nykommeren Hkeem kommer med megahitsene ingen av oss kan stå rolig å høre på. Eva Weel Skram har med god grunn en stor fanskare her, hun veksler elegant mellom det som treffer midt i hjertet og gir oss klump i halsen, til det mer muntre og dansbare. Legg til klubbkonseptene Get Dancy og Djuxxi og vinterens feteste fest bør være sikret.

 

Del Del Del