Fire aktører i samstemmig snorklipping for Bilalliansens nybygg, ledet av Per Gunnar Hjorthen. Med Bernt Jessen fra Opel Norge, Jan Kåre Holmedal fra Subaru Norge, Rune Gjerstad fra Mitsubishi Norge, og Asgeir Krutå fra Bilalliansen AS.

Bilalliansen: Vi har fått ei kremtomt!

25 mai, 2014 19:26 Del Del Del

–  Den første uka i nytt bygg har vært i overkant av våre forventninger. Fra tirsdag til fredag hadde vi besøk av mer enn 800 kunder. Vi hadde en rekke gode tilbud, og vi solgte også mange biler i løpet av disse dagene.

Dette sier Asgeir Krutå ved Bilalliansen AS.

Tilstrømningen til de lye lokalene til Bilalliansen var upåklagelig. Mange benyttet anledningen til å sikre seg rimelig ny bil eller ny bruktbil, i tillegg til de mange som ville orientere seg om mulighetene som nybygget gir.

– Vi har fått en fantastisk tilbakemelding fra kunder og samarbeidspartnere for plasseringen av det nye bygget vårt. Det er ei kremtomt!

Vi er da også svært fornøyd, alle ansatte i Bilalliansen, sier Asgeir Krutå.

I løpet av få, hektiske dager ble de tidligere lokalene i Langneset tømt og alt flyttet opp til nybygget i Blåbærveien. Nye og brukte biler, delelager og verksted med alt av verktøy, kontorplasser og kundemottak. Alt var på plass til åpningsdagen.

– Det var selvsagt mye styr med flyttingen. Det var en enorm oppgave, og det er svært mye som er flyttet. Det vil nok ennå ta noen måneder før alt er på plass, sier Krutå.

Han legger til at ennå er det noe arbeid som gjenstår.

– Parkeringssituasjonen er en utfordring, da vi ennå ikke har fått asfaltert ferdig hele området rundt bygget. Vi er også i ferd med å oppføre carporter på nordsida av bygget, og når dette er ferdig vil parkeringssituasjonen bli mye bedre, og slik vi planla det, sier han.

De ansatte er ikke i tvil om at flyttingen har vært vellykket. De mener også at dette gir bedre muligheter for å betjene kundene enda bedre.

– Bygget har svart til forventningene, og ikke minst har verkstedet blitt fantastisk bra!

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre vår service til kundene, og i nybygget har vi nå fått egen vaskehall. Det er en opptur for kundene når de får igjen en renvasket vil etter verkstedsopphold.

Jeg vil også nevne som et uttrykk for hvor fornøyd alle ansatte er, at for oss var dette et så positivt løft, at ingen savner de tidligere lokalene. Dette har vært en skikkelig opptur for alle ansatte, avslutter Asgeir Krutå i Bilalliansen.

En del av den formelle åpningen var avduking av Arne Kalkenbergs verk, som en vakker hyllest til Ranas mangfold i historie, næringsliv og natur. Her er Arne Kalkenberg i samtale med daglig leder i Bilalliansen AS, Per Gunnar Hjorthen.

En del av den formelle åpningen var avduking av Arne Kalkenbergs verk, som en vakker hyllest til Ranas mangfold i historie, næringsliv og natur.
Her er Arne Kalkenberg i samtale med daglig leder i Bilalliansen AS, Per Gunnar Hjorthen.

Se artikkelen i pdf-format fra trykt utgave av Gule Sider:

GSnr3_s13_2014

Del Del Del