Dette skjer under Arctic Race of Norway

9 august, 2022 15:54 Del Del Del

Torsdag 11. august går første etappe av Arctic Race of Norway av stabelen her i Mo i Rana og Mo Industripark er stolt samarbeidspartner av rittet!

10. AUGUST
17:00, PARK22 – MIP-FOREDRAGET: SYKKEL OG INDUSTRI (GRATIS)
Sykkelen har hatt stor betydning for utvikling av industrien. Visste du for eksempel at mange av dagens store bilprodusenter er grunnlagt på nettopp sykkelindustrien? I forbindelse med Arctic Race of Norway har vi invitert en av Norges fremste sykkeleksperter, Johan Brox, til Park 22 for å fortelle oss mer om sykkelens fascinerende historie og på påvirkning på industri og samfunn i over 150 år. 10. august kl 1700 på Park 22. Det er gratis inngang og mulig å kjøpe seg forfriskninger i baren.

11. AUGUST
09:40 – GIVEAWAYS
Mo Industripark AS kjører en caravan fra startstreken og langs løypa og deler ut giveaways, 1,5 time før løpet starter.

11:00 – GRILLFEST I MO INDUSTRIPARK.
For å samle de som er på jobb i parken når rittet går forbi på E6, kommer MIP til å sette opp et stort telt på parkeringen mellom Gulbygget og E6. Der vil vi servere grillmat og vise hele rittet på skjermer. Det er forventet at syklistene først i feltet vil komme forbi første gang rundt kl 14:45 og gå i mål rundt kl 15:30. Ta med dere kollegaer, kunder, leverandører, venner og bekjente, og møt opp for å heie syklistene i mål!

11:10 – START 1. ETAPPE AV ARN 2022 I MEIERIKVARTALET.

FOLKEFEST I BYEN
I forbindelse med rittet blir det en real folkefest i byen. Det blir stands, folkeliv, musikk og ARN-stemning! Det blir også Mini Arctic Race, Vitenshow og flere konserter.

RUNDT 15:30 – MÅLGANG PÅ LANGMOHEIA

PRAKTISK INFO OM SELVE LØPET
Syklistene skal totalt sykle 185 km og de skal over Korgfjellet to ganger. Både start og mål er på Mo, noe som gir gode muligheter til å se noen av verdens beste syklister på nært hold! Kart over etappen finnes her: Stage 1 – Mo I Rana > Mo I Rana – Arctic Race of Norway 2022 (arctic-race-ofnorway. com) Når konkurrentene kommer tilbake til byen etter drøye 150 km på sykkelsetet, skal de tre ganger rundt hele byen før de kjører i mål ved rundkjøringa ved Bunnpris Langmoheia. Alle tre gangene kommer de susende opp E6 forbi industriparken.

For oppdatert informasjon, se nettsidene til Rana Kommune: https://www.rana.kommune.no/arctic-race-of-norway/

ARN-gruppa i MIP. F.v.: Kari-Anne Smith-Nilsen, Kristin Hildrum, Jan Gabor, Kim André Åsheim og Kjetil Johnsen. Synne Hansen var ikke tilstede ved fotograferingen.

Del Del Del