Mo Industripark fra Mofjellet.

En høyt respektert og aktet leder har gått bort

18 mai, 2013 12:55 Del Del Del

Med stor sorg mottok vi meldingen om at vår kjære umistelige kollega og sjef, Bjørn Bjørkmo, brått og svært uventet gikk bort mandag 13. mai 2013, 61 år gammel.

Bjørn Bjørkmo var administrerende direktør i Mo Industripark AS (tidligere også Norsk Jern Eiendom AS) i vel 14 år fra 1. januar 1999.
Bjørn startet sin karriere som nyutdannet sivilingeniør i 1977 ved A/S Norsk Jernverk, der han ble ansatt som prosessingeniør i Prosessmetallurgisk avdeling. Han har hatt flere sentrale stillinger i Ranaindustrien fram til han begynte i Mo Industripark AS.

Vi har mistet en svært kunnskapsrik og dyktig leder, en leder med evne til å styre bedriften vår på en trygg og forutsigbar måte. Han var en leder som ble møtt med stor respekt i næringsliv og samfunnsliv, blant kollegaer, samarbeidspartnere, kunder og leverandører.

Som leder av Mo Industripark AS har han i stor grad vært en samfunnsbygger i Rana, og han deltok også aktivt på regionalt og nasjonalt nivå, både som styreleder i NHO Nordland og i mange andre sammenhenger.

Vi sørger sammen med familien, som har mistet en solid og omsorgsfull familiemann. Våre tanker går først og fremst til Torunn og familien. Vi deler sorgen etter Bjørn med dem.
Bjørn, du var en meget kjær kollega, og derfor svært tung å miste.

 

Mo Industripark AS har lagt ut kondolanseprotokoll på vår offisielle side på Facebook.

( Lenke: https://www.facebook.com/pages/Mo-Industripark-AS/311719912193897 )

Del Del Del