Arve Ulriksen og Mo Industripark AS fikk mandag kveld besøk av Thor Hushovd og Knut-Eirik Dybdal fra Arctic Race of Norway.

– En unik entusiasme

7 juni, 2016 11:47 Del Del Del

– Entusiasmen, engasjementet og positiviteten er noe av det som gjør Arctic Race of Norway til noe unikt. Gjennom tv-bildene herfra formidles denne positiviteten ut til folk i 180 land.

Dette var noe av det Arctic Race of Norway-ambassadør Thor Hushovd formidlet, da vi i går kveld fikk besøk av Hushovd og daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal.
Besøket hos Mo Industripark AS var et ledd i forberedelsene til Arctic Race of Norway, der det gjøres filmopptak og der Thor Hushovd test-sykler utvalgte deler av løypene. Mandag syklet Hushovd innkomsten til Mo i Rana, som er en del av den 3. etappen, og starten på 2. etappe ut av Mo sentrum. I dag skal han sykle opp Korgfjellet, som skal passeres under både 2. etappe og er endepunkt for 3. etappe.
– Korgfjellet blir tøft. Her tror jeg de beste vil skille seg ut, og at 3. etappen vil avgjøre hvem som vinner årets Arctic Race of Norway sammenlagt, sier Hushovd.
Mo Industripark AS er en av partnerbedriftene til Arctic Race of Norway, og Knut-Eirik Dybdal er veldig fornøyd med å ha en “ekte nordlending” med på laget.
– Ser vi bort fra hovedsponsor Sparebank1 Nord-Norge, så er faktisk Mo Industripark AS den første partneren med hovedsete i Nord-Norge, sier Dybdal.

Del Del Del