Arve Ulriksen og Jan I. Gabor i Mo Industripark AS mener Arctic Race of Norway vil bli en unik mulighet til å løfte frem industrien og Rana-regionen.

– En unik mulighet til å vise oss frem

19 februar, 2016 13:01 Del Del Del

Når noen av verdens beste syklister skal sykle i spektakulære omgivelser på Helgeland er det med mange millioner tv-seere som publikum.

Arctic Race of Norway, som i år arrangers for fjerde gang, vil fra 11. august til og med 14. august samle noen av verdens beste syklister på veier i Nordland og på Helgeland. Løpet er det største internasjonale sykkelrittet som arrangeres i Norge, og det vil bli fulgt av flere internasjonale tv-team som skal sørge for at millioner av seere i flere europeiske land vil få se spektakulære tv-bilder fra regionen.

 

Først i Nordland

Den massive dekningen og interessen er en av årsakene til at Mo Industripark AS (MIP AS) har gått inn som sponsor til årets løp. Selskapet, som har opsjon for å gå inn som sponsor også i 2017, var faktisk Arctic Race of Norways første sponsor fra privat næringsliv i Nordland fylke.

– Vi ser på dette som en unik anledning til å promotere industrien på Helgeland, sier administrerende direktør Arve Ulriksen i Mo Industripark AS.

Ved å gå inn som sponsor vil MIP AS bidra til å synliggjøre mulighetene i Mo Industripark, Helgeland og Rana kommune.

– Nordland er i vekst, og vi trenger å tiltrekke oss kompetanse og arbeidskraft. Mo i Rana er Nord-Norges tredje største by med mange tilbud innen ulike næringer. Arctic Race of Norway gir oss en unik mulighet til å profilere dette gode budskapet, sier markedssjef Jan I. Gabor, som sammen med Ulriksen understreker at MIP AS sin ambisjon om å være en grønn industripark i verdensklasse, skal være en rød tråd i hvordan man skal fremstå som sponsor for Arctic Race of Norway.

 

Lover god markedsføring

Også i Arctic Race of Norway-organisasjonen er man fornøyd med å ha fått Mo Industripark AS med på laget.

– Vi ser frem til et godt samarbeid og skal legge til rette for at Helgeland blir godt markedsført internasjonalt, uttalte daglig leder Knut-Eirik Dybdahl, i forbindelse med offentliggjøringen av MIP AS som samarbeidspartner.

 

Slik blir Arctic Race 2016

Arctic Race of Norway 2016 går over fire etapper. To av etappene er i sin helhet lagt til Helgeland.

  • Første etappe, torsdag 11. august: 176,5 km. Sykles i helhet i Salten, med start på Fauske og innkomst på Rognan.
  • Andre etappe, fredag 12. august. 198 km. Start i Mo i Rana, via Mosjøen til Sandnessjøen.
  • Tredje etappe, lørdag 13. august: 160 km. Start på Nesna, via Mo i Rana med innkomst på Korgfjellet.
  • Fjerde etappe, søndag 14. august: 193 km. Start ved Polarsirkelsenteret i Rana, med innkomst i Bodø.

 

Les artikkelen i pdf-format:

GuleSider_1_2016_s13

 

Del Del Del