Han skal ta vare på MIPs bygningsmasse og leietakere

30 mai, 2018 13:37 Del Del Del

Han har lang erfaring fra byggebransjen, men nå har Tor Åge Haugum på mange måter havnet på den andre siden av bordet, som nyansatt driftstekniker ved MIP Eiendom. – Jeg gleder meg til å få en litt annen rolle enn før, med nye utfordringer, sier han.


Bred bakgrunn

Haugum, som startet i stillingen hos MIP AS 7. mai, har en variert erfaringsbakgrunn. Før han startet hos MIP Eiendom jobbet han som bas hos MBA Entreprenør AS. Han har også tidligere jobbet som bas for entreprenørfirmaet Hent. I tillegg har han vært ansatt i Notar som megler, og i Næstby Trevare AS i Mosjøen som byggeleder. Tor Åge har fagbrev og praksis som tømrer, og er godt i gang med 2. året av mesterutdanningen i faget. Han har også befalsutdanning fra Forsvaret i bunn.

Tor Åge Haugum trives godt som driftstekniker på sin nye arbeidsplass, MIP Eiendom. – Det er en utrolig flott gjeng å samarbeide med.


Opptatt av kundene

I MIP Eiendom vil han følge opp og koordinere drift og vedlikeholdsoppgaver av MIP-konsernets bygninger.  Det kan innebære alt fra å fikse ei dør som er treg til langt større oppdrag, som for eksempel ombygging av utleielokaler.
– Jeg har ansvaret for å sy sammen alt, slik at leietakerne har det bra og er fornøyde. Jeg er opptatt av å ha et godt samarbeid med dem og å være blid og hyggelig, fastslår Haugum med et smil.

Mens Haugum tidligere jobbet i firma som ble leid inn til oppdrag, innebærer den nye stillingen i MIP AS at han nå har ansvaret for å finne riktig kompetanse og leie inn eksterne firma for å utføre bygge- og vedlikeholdsoppdrag der det er nødvendig.
– Jeg tror det er veldig lurt å ha erfaring fra den andre siden av bordet. Du lærer mye om bransjen, og hva den går ut på, for eksempel er jeg godt rustet til å vurdere hvor lang tid det tar å utføre et oppdrag, sier MIPs nye driftstekniker, som skryter av sin nye arbeidsplass drøye tre uker inn i jobben.
– Det er en utrolig flott gjeng å samarbeide med. De er svært kunnskapsrike, har lang erfaring, og det er lett å spørre dem om råd.  Det er i tillegg en veldig fin atmosfære her, sier Haugum.

Hele familien i industriparken

38-åringen er opprinnelig fra Overhalla i Nord-Trøndelag, men havnet i Rana etter at han traff samboeren Lisbeth Myrlund, som jobber i Celsa. Også svigerfaren til Tor Åge, Aage Myrlund, har arbeidsplassen sin i industriparken, han er ansatt i Anleggsservice. Og nå har også Tor Åge fått seg jobb i parken, og blir med det en at de mange verdiskaperne og tilretteleggerne i industrien i Rana. 

Trives i Rana

MIP Eiendoms nye driftstekniker, Tor Åge Haugum, er glad i friluftsliv, og bruker naturen så ofte han kan sammen med familien sin.

Tor Åge og Lisbeth traff hverandre gjennom fuglehundmiljøet. Han hadde en irsk setter, og hun en engelsk setter. Siden ble det full klaff både på hundene og de tobeinte. Fuglehundene fikk valper, og Tor Åge og Lisbeth har datteren Ida sammen. Tor Åge har også to sønner fra et tidligere forhold, de er bosatt i Mosjøen.

Haugum har funnet seg godt til rette i Rana, og har bygd hus i Åga sammen med Lisbeth. På fritida er 38-åringen opptatt av å holde seg i form, og er veldig glad i jakt, fiske og friluftsliv.
– Derfor så jeg ikke mørkt på å flytte hit. Her er det jo enda mer spektakulær natur enn i Overhalla, det er perfekt, avslutter Tor Åge Haugum.

Har du behov for hjelp av Tor Åge Haugum, kan du nå ham på telefon 47903871.

 

Del Del Del