Eva Monica Hestvik inn i styret i Helgeland Sparebank

27 mars, 2015 16:09 Del Del Del

Helgeland Sparebank har fått nytt styre, hvor et av styremedlemmene er økonomidirektøren i Mo Industripark AS. Eva Monica Hestvik er økonomidirektør i Mo Industripark AS.

– Jeg ser fram til å få lov til å bidra til utviklingen av Helgeland Sparebank som er en viktig institusjon for næringslivet på Helgeland, sier Eva Monica.

Hun er utdannet Diplomøkonom fra BI, med en spesialisering innen regnskap, skatt og avgift, og en spesialisering innen prosjektadministrasjon.

Ny styreleder er administrerende direktør i Helgeland Kraft AS, Ove Brattbakk. Han tar over som styreleder i Helgeland Sparebank etter Thore Michalsen. Øvrige styremedlemmer er adm. direktør i Torghatten Trafikkselskap AS, Stein Andre Herigstad-Olsen (nestleder), rådgiver i Alstahaug Kommune, Inga Marie Lund, daglig leder i Kunnskapsparken Helgeland, Bjørn Audun Risøy, selvstendig rådgiver og tidligere sjefsøkonom i DnB NOR, Nils Terje Furunes, og tidligere medlem av styret i Sparebanken Rana og personalkonsulent i banken, May Lisbeth Heimdal.

Varamedlemmer er Marianne Terese Steinmo fra Mo i Rana, ansatt i Senter for Industriell Utvikling, Jonas Einar Tetlie, økonomisjef i Alcoa Mosjøen, og Martin Søreng, bedriftsrådgiver i Helgeland Sparebank.

Les mer på Ranablad.no: http://www.ranablad.no/Kraftdirekt_ren_skal_lede_Helgeland_Sparebank-5-42-39512.html

 

Del Del Del