Kristoffer Kristensen, maskinfører ved Miljøteknikk Terrateam AS.

I jobb som 16-åring

28 januar, 2014 10:15 Del Del Del

– Allerede da jeg var 10-11 år gammel, så visste jeg at jeg ville jobbe med maskiner, lastebiler og slikt. Der andre tar seg utdannelse, så var det naturlig for meg å komme meg i jobb så fort som mulig, forteller Kristoffer Kristensen.

Av formell kompetanse så har han et maskinførerbevis han tok da han var 17 år, ellers så har han lært seg mye sjøl, og fra andre rundt han.

 

Slekters gang

Kristoffers far er formann i Miljøteknikk Terrateam AS, og både en onkel og farfar har jobbet der. Han visste derfor tidlig at det var en bedrift han hadde lyst til å jobbe i.

– Jeg hadde lyst til å jobbe med maskiner, anlegg, tunneler og slikt, og synes særlig arbeidet inne i gruva (tidligere Mofjellet gruver), som nå er deponi, er spennende arbeid. Jeg jobber i mottaket nede i gruva, hvor masse fraktes inn og komprimeres. Jeg trives kjempegodt i bedriften, og tror jeg kommer til å fortsette her. Det er et flott arbeidsmiljø med gode kolleger, forteller Kristoffer Kristensen.

 

Kort om Kristoffer Kristensen

Navn: Kristoffer Kristensen

Alder: 21 år

Bedrift: Miljøteknikk Terrateam AS,

maskinfører

Hjemsted: Gruben

Utdannelse: Maskinførerkurs

Arbeidserfaring: Jobbet på Miljøteknikk

Terrateam AS siden han var 16 år.

 

Se reportasjen fra MIP Magasin 2014 i pdf-format:

MIPmagasin_KristofferKristensen

 

 

 

Del Del Del