Instagramkonkurranse Karrieredagen

23 januar, 2017 0:33 Del Del Del

 

#moindustripark                   #ungiindustrien

I forbindelse med Karrieredagen 2017 arrangerer Mo Industripark AS en fotokonkurranse på Instagram. Konkurransen er åpen for alle elever og studenter.

Vi ønsker å se hva du forbinder med karrieremuligheter i industrien, industribyen Mo i Rana og hva som er bra med å jobbe i industrien. Kreativitet rundt motiv, ung i industrien, karrieremuligheter i industrien, studier knyttet til industri, industriparken, industribyen Mo i Rana og bærekraft vil telle positivt.

Del dine beste bilder på instagram og tagg dem med #moindustripark og #ungiindustrien og husk at kontoen din må være åpen slik at vi kan se dine bilder.

Premier:

1.  premie:  Universalgavekort på kr. 1000,-

2. premie.  Universalgavekort på kr. 500,-

Konkurransen går fra 24 – 27. januar.

Vinneren vil bli annonsert på Facebook og Instagram i løpet av uke 5.

Vi gleder oss til å se dine flotte bilder.

 

KONKURRANSEREGLER

Deltagere

Konkurransen er åpen for alle elever og studenter. For å kunne delta må brukeren ha en egen Instagram-konto, og legge ut konkurransebilder der med taggene #moindustripark og #ungiindustrien. Vær oppmerksom på at man som deltaker må ha en åpen profil for at vi skal kunne se konkurransebidraget.

Vilkår og regler

Konkurransen arrangeres av Mo Industripark AS, heretter omtalt som MIP AS. Konkurranseperioden er fra 24 – 27. januar 2017. Den enkelte deltager står fritt til å sende inn flere bidrag. Kun bilder som postes på Instagram er med i konkurransen.

Trekning av vinnere

En jury bestående av representanter for MIP AS kårer de heldige vinnere. Bidrag som ikke følger konkurransereglene er ikke med i konkurransen. Juryen velger ut vinnerbildene basert på kriteriet «ung i industrien».  Juryen vil foreta en skjønnsmessig vurdering av bildene som lastes opp. Kreativitet rundt motiv, ung i industrien, karrieremuligheter i industrien, studier knyttet til industri, industriparken, industribyen Mo i Rana og bærekraft vil telle positivt. Juryens beslutning er endelig.

Vinneren blir kontaktet av MIP AS via en melding fra MIP på vinnerbildet i Instagram. Vinnerbildene offentliggjøres på mip.no og blir omtalt på vår Facebook-side.

Rettigheter og personvern

Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på mip. no, Facebook og i eventuelle andre publikasjoner og nettverk tilhørende MIP AS. Det forutsettes at deltageren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Konkurransen er ikke sponset, støttet, eller administrert av Instagram. Ved å delta i konkurransen, samtykker deltageren i at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven. Nødvendige personopplysninger vil bli benyttet til å administrere konkurransen. Øvrig MIP AS kan ikke holdes ansvarlig for feil, eller manglende opplysninger i konkurransereglene, i forbindelse med denne konkurransen. MIP AS kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltagerne i konkurransen og kan ikke holdes ansvarlig for andres omtale av, eller linking til, konkurransen på andre nettsteder og fora.

Ved spørsmål til konkurransen, vennligst ta kontakt på e-post

 

Del Del Del