– Jag tycker lokalet är jättebra!

13 februar, 2020 8:02 Del Del Del

Daglig leder i Documed AS, svenske Peter Östbergh, er meget godt fornøyd med de nye lokalene i Gulbygget de nylig har flyttet inn i, som ligger rett utenfor porten til industriparken. For de som er på utgikk etter ny kontorplass er det ledig ved siden av Documed AS.

–  Lokalene er utstyrt med alt et kontorlandskap trenger og det er plass til flere leietakere, forteller eiendomssjef i MIP Eiendom, Arne Westgård.

 

Nyoppussede lokalene til Documed AS.

Fra de nyoppussede lokalene til Documed AS.

 

Sikre lokaler
Til daglig driver Documed AS transkribering av medisinske notater og andre juridiske dokumenter. Det betyr at deres kontorlokaler må opprettholde et visst sikkerhetsnivå.
– For at vi skal ha autorisasjon til å levere de tjenestene vi gjør, stilles det krav til å ha blant annet en sikkerhetsdør. Det har vi selvfølgelig fått her i Gulbygget, så alt er tilrettelagt for optimale arbeidsforhold, forteller Peter Östbergh.

Han snakker varmt om prosessen fra letingen etter nye lokaler til endelig å flytte inn i Gulbygget.
– MIP eiendom har vært meget profesjonelle fra første sekund. Da vi var på utkikk etter nye lokaler tok Arne meg med på en tur i bygget og senere presenterte arbeidstegninger til våre nye kontorer. Nå står lokalet endelig ferdig og det er deilig å flytte inn til en moderne arbeidsplass, smiler svensken.

 

Plass til flere
Prosjektlederne bak Documed AS sin nye arbeidsplass er også tilfreds med prosessen og håper flere ønsker å ta i bruk de ledige kontorene som nå står ferdig.
– Lokalene er veldig presentable ettersom de er lyse og har en frisk fargetone. I tillegg er det meget sentralt i forhold til industriparken og så er det gode parkeringsmuligheter. Per nå står 15 kontorer ledige som også inkluderer felles møterom og lunsjrom, forteller driftstekniker Tor Åge Haugum.

En vesentlig del av arbeidet til MIP Eiendom er videreutvikling av eksisterende arealer og bygninger, samt å utvikle nye industri- og næringsarealer.
– Vi har gjort en totalrenovering av lokalene og mener resultatet ble veldig bra. Syretesten er naturligvis at Documed er fornøyd, og at resten av kontorene fylles med aktivitet. De som er på utkikk etter kontorer må gjerne ta kontakt – også for en helt uforpliktende visning, sier Westgård.

 

Fornøyde ansatte
De ansatte i Documed AS er også tilfreds med det nye kontorlandskapet.
– Det ser veldig bra ut her i Gulbygget. Det var ikke nyoppusset der vi flyttet fra, så det er deilig å komme inn i «freshe» arbeidslokaler. Vi hadde kanskje litt for store lokaler før, så det er fint at lokalene er komprimert og skreddersydd for oss. En annen ting jeg vil trekke frem er at det bedre parkeringsmuligheter her, avslutter Ailin Belinda Olsen.

 

 På utkikk etter nye lokaler? Ta kontakt med eiendomssjef Arne Westgård på 91566434

 

Arne Westgård og Peter Östbergh er begge fornøyd med samarbeidet.

Arne Westgård og Peter Östbergh er begge fornøyd med samarbeidet.

Del Del Del