Kristin Hildrum er ny leder for finansiering og investering i Mo Industripark AS.

Kristin Hildrum er ny leder for finansiering og investering i Mo Industripark AS

6 desember, 2021 8:49 Del Del Del

Kristin Hildrum starter i desember som leder for finansiering og investering i Mo Industripark AS. Hun har særlig ansvaret for å bidra til og videreutvikle konsernets økonomifunksjon, samt prosjekt- og analysearbeid knyttet til styring, drift og utvikling.

Det var flere ting som lokket med den nye stillingen, men Hildrum trekker spesielt fram muligheten til å jobbe tett med industrien i tiden framover som spesielt spennende.

-Det er så mye spennende som skjer i Mo Industripark for tiden, ikke minst de store prosjektene på batteri, karbonfangst, hydrogen og sirkulærøkonomi. Industrien er jo drivkraften i den rivende utviklingen som er i gang i Mo i Rana og regionen, og det skal bli ordentlig artig å følge dette så tett på, sier Hildrum.

Hildrum kommer fra stillingen som finanssjef i Haaland Holding, hvor hun blant annet har jobbet med finansiering og investeringer innen eiendom og større utviklingsprosjekter. Hun har også bred erfaring fra næringslivet, blant annet som salgssjef i Evry Card Services, og som controller og aksjemegler i banksektoren. Hun har en mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU.

-Jeg har fått arbeide med finansiering og investering fra flere ulike vinkler, og jeg tror derfor jeg har med meg viktige perspektiver inn i dette feltet. Når jeg i tillegg kjenner på en ekstra spenning rundt det som skjer i industrien, gleder jeg meg veldig til å komme i gang, sier Hildrum.

Økonomidirektør i Mo Industripark AS, Eva Monica Hestvik, er veldig fornøyd med ansettelsen.

-Kristin har en kompetanse og en erfaring som er svært verdifull for oss, spesielt i den spennende tiden vi nå går inn i. I tiden framover skal vi gjennomføre store prosjekter i industriparken og fortsette å bidra til utvikling i byen og regionen vår. Jeg er veldig glad for at hun nå blir en del av laget vårt, sier Hestvik.

Del Del Del