Leder finansiering og investering

30 juli, 2021 13:02 Del Del Del

Som leder for finansiering og investering i MIP vil du arbeide både for selskapet og sammen med industrien i en av de mest spennende industriregionene i Norge.

Hovedoppgaver

Sentrale oppgaver vil være videreutvikling av konsernets økonomifunksjon, prosjekt- og analysearbeid tilknyttet styring, drift og utvikling på tvers av interne avdelinger og konsernets datterselskap.

Stillingen rapporterer til økonomidirektør i Mo Industripark AS, og inngår i konsernets økonomifunksjon.

 

Personlig profil

Vi søker en person med stor arbeidskapasitet som er analytisk, metodisk, strukturert og utviklingsorientert. Du er selvdrevet, systematisk, kreativ, flink til å kommunisere og samarbeidsvillig. Du liker å jobbe med ulike og nye oppgaver samtidig som du evner å ha god oversikt over pågående prosesser. Du trives med å være en lagspiller, men er komfortabel med å drive frem initiativ på egenhånd. Du må ha forretningsmessig forståelse samt tenke helhetlig og langsiktig, samtidig som du tar utfordringer på strak arm.

 

Ønsket bakgrunn

Søkere må ha relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå (master) og     3-5 års erfaring fra stor organisasjon innen økonomi, regnskap, finansiering, investering eller controlling.

 

Vi tilbyr en svært spennende jobb i et industrikonsern i vekst og utvikling samt konkurransedyktige betingelser og pensjonsordninger.

Arbeidssted er Mo i Rana.

Spørsmål: For spørsmål til stillingen, kontakt økonomidirektør Eva Monica Hestvik på telefon 957 32499 eller Harriet Havdal i Essensi AS på telefon 477 53589.

Søknad med CV sendes elektronisk innen 29. august via www.essensi.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, og i tråd med GDPR.

Del Del Del