Er du vår nye kollega?

Mo Industripark AS søker etter lærling energimontør til MIP Kraftnett

24 mai, 2017 12:19 Del Del Del

Mo Industripark AS er eiendoms- og infrastrukturselskapet i en av landets største industriparker. Mo Industripark omfatter bl.a. 110 bedrifter med omlag 2400 ansatte, 7 mrd. i omsetning, 2600 dekar tomteområder, bygningsmasse på 350 000 m2 og distribuert energi er 1 700 GWh.

MIP Kraftnett er en av fem driftsavdelinger i Mo Industripark AS. Avdelingen driver kraftdistribusjon innenfor hele industriparkens område, og har område-, anleggs- og omsetningskonsesjon. Avdelingen har i dag 11 ansatte, med 6 er ingeniører og 5 energimontører. Vi ivaretar alle funksjoner i et nettselskap, herunder drift, vedlikehold og modernisering av alle anlegg, tariffering, måling, avregning, teknisk og økonomisk rapportering med mer. Vi bygger og vedlikeholder alle type anlegg fra styringssystemer, vern og signalanlegg, til større høyspente transformator, linje- og kabelanlegg.

Vi søker etter lærling energimontør som allerede har fagbrev som elektriker eller automatiker

Vi søker etter en person som er utdannet elektriker Gr. L eller automatiker, med god praksis innenfor sitt fagfelt. Læretiden vil være 1,5 år inkludert 9 uker forberedende teori på Rognan. For lærlinger med godkjent praksis som Energimontør vil læretiden kunne reduseres.

På lik linje med andre lærlinger, vil du få god oppfølging fra det lokale opplæringskontoret.

Kvalifikasjoner/egenskaper

  • Fagbrev Gr. L eller automatiker
  • Drift og vedlikehold av styringssystemer og signalanlegg
  • Gjerne erfaring fra industri/prosessanlegg
  • Førerkort klasse B/BE
  • Være serviceinnstilt og løsningsorientert
  • Kunne arbeide både selvstendig og i team
  • Gode sosiale egenskaper

Tiltredelse og lønn etter avtale.

For spørsmål til stillingen, kontakt Driftsingeniør Espen Moe på telefon 480 64 146 eller Avdelingsleder Odd Husnes på telefon 957 000 98.

Søknad med CV sendes elektronisk innen 16.06 til

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt.

 

Del Del Del