Mo Industripark AS søker konserncontroller

16 mars, 2017 16:24 Del Del Del

Mo Industripark er det ledende industrielle miljøet i Nord-Norge. Mo Industripark omfatter bl.a. 106 bedrifter, 2 400 ansatte, 7,0 milliarder i omsetning, areal på 2 600 dekar, bygningsmasse på 350 000 m2 og distribuert elektrisk energi er 1700 GWh.

Mo Industripark AS (MIP) er eiendoms- og infrastrukturselskapet i Mo Industripark. Hovedoppgaven for MIP AS er å forvalte, utvikle og utføre drift av eiendommer, infrastruktur, anlegg og utstyr, samt tilrettelegge for nyetableringer og markedsføre Mo Industripark som etableringssted. Selskapet er organisert i fem driftsavdelinger, og MIP AS er morselskapet i MIP-konsernet og har fire datterselskap: Rana Industriterminal AS, MIP Regnskapsservice AS, Mo Fjernvarme AS og Arctic Circle Data Center AS. MIP AS har 66 ansatte og konsernet har 118 ansatte.

 

KONSERNCONTROLLER

MIP Økonomi er økonomiavdelingen i Mo Industripark AS. MIP Økonomi utfører regnskap og tilhørende tjenester til alle selskapene i MIP-konsernet. I tillegg tilbyr MIP Økonomi rådgivnings- og regnskapstjenester til eksterne kunder via datterselskapet MIP Regnskapsservice AS som er autorisert regnskapsførerselskap.

Til MIP AS søkes konserncontroller til nyopprettet stilling søker vi en analytisk og faglig sterk konserncontroller. Vår konserncontroller blir en sentral ressurs i videreutviklingen av konsernets økonomifunksjon, og vil arbeide med prosjekt- og analysearbeid tilknyttet styring, drift og utvikling på tvers av interne avdelinger og konsernets datterselskap. Konserncontroller rapporterer til økonomidirektør i MIP AS, og inngår i konsernets økonomifunksjon.

Kvalifikasjoner/bakgrunn

  • Siviløkonom, revisor, MBA eller tilsvarende
  • Minimum 3-5 års erfaring fra relevante stillinger

Personlig profil

  • Analytisk, metodisk og strukturert
  • Forretningsmessig forståelse
  • Selvgående, og med stor arbeidskapasitet
  • Gode sosiale egenskaper og evner å arbeide effektivt i team
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

  • En svært spennende jobb i et konsern i vekst og utvikling Konkurransedyktige betingelser

Kontorsted: Mo i Rana.

For spørsmål til stillingen, kontakt økonomidirektør Eva Monica Hestvik på telefon 957 32 499 eller Harriet Havdal i Essensi AS på telefon 477 53 589.

 

Søknad med CV sendes elektronisk innen 19. april via

https://essensi.easycruit.com/vacancy/application/1812259/145427?iso=no

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

 

 

Del Del Del