Dag Storholm i MIP Eiendom og Morten Rimer i Norconsult er begge fornøyd med de nye lokalene.
Dag Storholm i MIP Eiendom og Morten Rimer i Norconsult er begge fornøyd med de nye lokalene.

Norconsult utvider for tredje gang

16 juni, 2020 18:25 Del Del Del

– Vi grep muligheten da MINAR flytte ut og vi er svært fornøyd med prosessen, selv om Covid-19 situasjonen ga noen utfordringer, sier kontorleder i Norconsult Mo i Rana, Morten Rimer.

 

Tilrettelegger for kunder
MIP Eiendom har så langt hatt et travelt år med å tilrettelegge nye lokaler for Documed AS, Imtas, NRK Publikumsservice og Norconsult. Presentable møterom, smarte ikt-løsninger og nyoppusset lunsjrom stod på ønskelisten til sistnevnte.
– Møterommene har hatt spesielt fokus fordi vi har planer om å holde Virtual Design & Construction kurs, i tillegg til fysiske og digitale møter. Alt av nødvendig ikt-utstyr er nå installert for at det kan bli gjennomført. Møterommene kommer til å bli mye brukt fremover. Vi har også installert en projektor i taket på lunsjrommet slik at vi kan gjennomføre allmøter og lignende, forklarer Rimer.

Som følge av koronapandemien, har alle på Norconsult vært på hjemmekontor siden midten av mars.
– De fleste begynner å komme tilbake på jobb nå og da er det er ekstra hyggelig å returnere til større plass og nyoppussede kontorarealer, tilføyer han.

 

Norconsult sitt nye møterom.

Norconsult med nye møterom.

 

Koronautfordringer
Leder for prosjektet, Dag Storholm i MIP Eiendom, er også fornøyd med gjennomføringen, til tross for noen koronakomplikasjoner.
– Vi har hatt noen utfordringer knyttet til leveranser som skulle komme fra Moelven og Bodø som gjorde at prosjektet tok litt lengre tid enn planlagt. Ellers har det gått fint. Vi gjør alltid vårt ypperste for å imøtekomme leietageres ønsker og behov, forklarer Storholm.

 

 

Perfekt lokasjon
Med kundebase både i og utenfor industriparken, er konsulentfirmaet godt plassert like utenfor porten til parken.
– Hovedårsaken til at vi har lokaler rett utenfor Mo industripark er at vi har mange oppdrag i industriparken og vel så mange utenfor. Vi har også god parkering til kundene. Det er viktig fordi de foretrekker å ha møtene i våre lokaler. Det betyr også at de som kommer i fra byen ikke trenger å kjøre inn i industriparken. Lokasjonen er perfekt, smiler Rimer.

 

Tillitserklæring
Norconsult er en leietaker som allerede har lang fartstid i Mo Industripark. De tegnet seg i fjor for en ny tiårs-kontrakt.
– Vi er svært forøyd med å ha Norconsult som leietager. De har vært her i 14 år og i fjor signerte vi en kontrakt med dem som strekker seg til 2029. Det ser jeg på som en tillitserklæring. Vi i MIP Eiendom er klare til å bistå i en ny utvidelsesprosess om det igjen skulle bli ønskelig fra Norconsult. Jeg vil også legge til at vi bistår også de som er på utkikk etter nye kontorlokaler. Vi har flere ledige og det er bare å ta kontakt, avslutter avdelingsleder i MIP eiendom, Arne Westgård.

 

Lunsjrommet hvor allmøter kan bli gjennomført.

Lunsjrommet hvor allmøter kan bli gjennomført.

Del Del Del