Prosjektleder Marte Wea og energimontør Bjørn Halsen er de to nyeste tilskuddene i Svabo Industrinett.

Nyansettelser i Svabo Industrinett

7 juni, 2023 12:48 Del Del Del

Første mars startet Marte Wea som prosjektleder i Svabo Industrinett. Hun er utdannet ingeniør innen fornybar energi og har også et fagbrev innen automasjon. Tidligere jobbet hun som driftsingeniør i Statkraft.

Prosjektleder Marte Wea.

Marte beskriver seg selv om en rolig og livlig person med litt for mange hobbyer. På fritiden både syr hun, og driver med oppussing og hagearbeid, selv om sistnevnte ikke alltid går som planlagt. Hun er nemlig glad i blomster, men sliter med å holde dem i live og har til og med klart å ta livet av to kaktuser. Hun har også en hund og to katter som kjæledyr.

Marte trives så langt veldig godt i den nye jobben hos Svabo Industrinett.

– Arbeidshverdagen er variert, arbeidsmiljøet er godt, og kollegene har mye humor, forteller Wea.

Når vi spør hva jobben hennes innebærer, sier hun pass og ler.

– Jeg er fremdeles litt i startfasen, men vi har noen spennende prosjekter fremover som jeg skal styre og planlegge. I tillegg skal jeg ha overordnet vakt og være leder for kobling (LFK), det vil si at jeg har ansvaret for alle koblinger i høyspentanlegget. LFK har ansvar for driften av høyspentanlegget og har ansvaret for gjennomføring av revisjoner og feilrettinger.

Wea søkte ikke på stillingen, men ble headhuntet av et bemanningsbyrå.

– Jeg ble invitert til et hyggelig jobbintervju og etter en presentasjon og noen samtaler med andre prosjektledere takket jeg ja til stillingen. Jeg fikk et veldig godt inntrykk og synes det er positivt at arbeidsplassen bruker de kvalitetene som de ansatte har, sier hun.

I midten av april, rett etter påske startet Bjørn Halsen som energimontør i Svabo Industrinett. Han er utdannet energimontør, men har også et fagbrev som elektriker. Bjørn kommer fra en stilling som energimontør i Linea.

Energimontør Bjørn Halsen.

Bjørn er 42 år og gift, og beskriver seg selv som en ivrig fuglejeger som er mye på fjellet sammen med sin engelsk setter. Han er også glad i løping, sykling og synes det er viktig å holde seg i form.

Han stortrives så langt i ny jobb og beskriver arbeidsplassen som kjempebra.

– Det er variasjon i arbeidshverdagen, og det er viktig for da blir det aldri en kjedelig dag på jobb.

– Jeg ble tipset av noen jeg kjenner som allerede jobber her om at det var en stilling ledig, og da måtte jeg bare søke. Jeg har søkt en gang tidligere på en tilsvarende stilling, så dette var virkelig en stilling jeg hadde lyst på.

Del Del Del