Sindre Rosting, trainee ved avdeling MIP Eiendom, Mo Industripark AS.

Nye fjes!

11 oktober, 2015 11:02 Del Del Del

Første trainee i MIP AS

Sindre Rosting fra Meløy begynte sin traineestilling ved MIP Eiendom 10. august i år. Han er den første traineen Mo Industripark AS (MIP AS) har ansatt. Han skal være med å lede små og store prosjekter. Sindre har en bachelorgrad i bygg og miljø og kommer rett fra skolebenken.

– Gjennom Kandidat Helgeland, som er et trainee-program som samarbeider med en rekke bedrifter, får nyutdannede tilegnet seg jobberfaring og en grei start på arbeidslivet, forteller han.

Han ser frem til et spennende år i MIP AS.

 

Espen Moe er ansatt i avdeling Kraftnett i Mo Industripark AS, som driftsingeniør.

Espen Moe er ansatt i avdeling Kraftnett i Mo Industripark AS, som driftsingeniør.

Ny driftsingeniør – Espen Moe

MIP AS, avdeling Kraftnett, ansatte nylig ny driftsingeniør. Espen Moe er utdannet elektriker pluss en utdannelse ved Teknisk Fag-skole. Espen har tidligere jobbet ved Sinus AS,           avdeling Mosjøen. Hans hovedoppgaver i MIP AS vil være ansvar for drift og vedlikehold, daglig ledelse av montørstaben, samt koordinering, prioritering og fordeling av avdelingens arbeidsoppgaver.

– Jeg ser på dette som en flott utfordring jeg gleder meg å ta fatt på. Jeg har blitt veldig godt mottatt, sier Espen Moe.

 

Peter Stjernen har et engasjement i Mo Industripark AS

Peter Stjernen har et engasjement i Mo Industripark AS

Peter Stjernen

Peter Stjernen er leid inn på et engasjement i Mo Industripark AS hvor han blant annet skal tilby bedriftene på Helgeland assistanse i form av diverse tjenester innen dokumentasjon og dokumenthåndtering. Han skal også bistå leverandører til oljeindustrien på Helgeland med å etterleve kundenes dokumentasjonskrav, samt bistå bedrifter i prosess med å bli ISO-sertifiserte. Han har tidligere jobbet med teknisk dokumentasjon i oljeindustrien fra 2006. Han har erfaring fra fem operatør- / oljeselskaper, tre leverandørselskaper og to verft, og har jobbet i henhold til dokumentasjonskrav gjeldende i syv operatør- / oljeselskaper.

 

Se notisen i PDF-format:

GSnr5_2015-18

Del Del Del