Torstein Myhre (t.v.), Charlotte Bjerkli og Ine Mari Hansen

Nye fjes

4 oktober, 2013 16:03 Del Del Del

Trine Rimer begynte nylig i jobben som daglig leder ved Rana Næringsforening. De siste 11 årene har hun vært ansatt i lokalavis. De første fem årene som markedssjef i Rana Blad. De siste seks årene har hun også hatt ansvar for marked og opplag i Helgeland Arbeiderblad.Trine Rimer har bachelor i ledelse BI og mastergrad i stedsutvikling fra Universitetet i Tromsø.

Trine Rimer, Rana Næringsforening

Trine Rimer, Rana Næringsforening

Fire nye traineer i Mo Industripark er nå på plass i full jobb. Momek Group har tatt inn tre nye trainee. 25 år gamle Ine Mari Hansen (t.h) har fått jobb hos bemanningsselskapet Solidimo AS.- Jeg føler at jeg har fått like mange oppgaver som de fast ansatte. Alt er nytt, og jeg har fått god tillit,sier hun. Charlotte Bjerkli (23) er trainee hos Momek Support AS og sier jobben er kjempeutfordrende og artig. Torstein Myhre (25) er hos Tech Team AS. Alle er enige om at de jobber med blide, fantastiske mennesker hvor de blir godt ivaretatte.

Sølvi Eline Fausk

Sølvi Eline Fausk

 

Sølvi Eline Fausk (31) er ansatt som trainee hos Miras Consulting AS, Mo i Rana. Hun kommer fra Haugesund og er utdannet ingeniør innenfor kvalitet, helse, miljø og sikkerhet fra HSH i Stord.

GSnr5_2013s9

 

 

Del Del Del