- Vi har fått agenturet for Alutech som er en av de største portprodusentene i Europa på industriporter og garasjeporter, sier daglig leder Trond Trondsen.

Nytt porttilbud på markedet

10 oktober, 2015 10:47 Del Del Del

T.T. Kran og Industrielt Vedlikehold A/S startet opp med eget portmerke her i Mo i Rana.

Etter at T.T Kran og Industrielt Vedlikehold AS begynte med porter i Mo i Rana har de fått mange forespørsler fra kunder om å kunne bli forhandler for et kjent portmerke.

– Vi har fått agenturet for Alutech som er en av de største portprodusentene i Europa på industriporter og garasjeporter. Vi satser på kvalitet i alle ledd og har derfor valgt Alutech som har en kapasitet på 280 000 porter i året. Alutech har stort utvalg i paneler og farger, og de leverer porter til alle formål. Dette gjelder både industri- og villaporter. Vi T.T. Kran og Industrielt Vedlikehold satser på å levere kvalitetsporter til de rimeligste prisene på markedet, samt ha fornøyde kunder og rask responstid hvis en av kundene trenger hjelp senere, forteller daglig leder Trond Trondsen.

Som en følge av den store etterspørselen regner T.T. Kran og Industrielt Vedlikehold å ansette flere.

– Vi regner med at dette også vil føre til et par nye arbeidsplasser her i Mo i Rana. På sikt satser vi på å etablere en avdeling i Bodø, så kan vi supplere med ansatte mellom avdelingene.

Dekningsområdet for T.T Kran og Industrielt Vedlikehold vil bli Mosjøen, Sandnessjøen, Mo i Rana og Bodø.

– Alutech er en av de ledende produsenter på porter når det gjelder kvalitet og pris. Vi ser at i dagens marked er man nødt til å ha god fokus på kunden og stille hurtig opp. God kvalitet på arbeidet er like viktig.

Alle portene tilpasses etter kundens behov og mål, avslutter Trond Trondsen.

 

FAKTA

T.T Kran og Industrielt Vedlikehold AS har seks ansatte og ble etablert i september 2013. Bedriften er sammensatt av personell med bred og lang erfaring innen industri. Selskapet er en sertifisert sakkyndig bedrift for periodisk sakkyndig kontroll av løfteutstyr og løfteredskaper av de aller fleste klasser gjennom Asas, og er Achilles- og Startbank kvalifisert. De tilbyr blant annet sveise- og mekaniske tjenester innen industrielt vedlikehold og modifikasjoner. De har salg av nye kraner, løfteredskaper og løfteutstyr, samt leverandør av kraner og utstyr fra blant annet Kühnezug, som er seriøse produsent på verdensbasis. Bedriften har nå fått agenturet for Alutech, som er en av de største portprodusentene i Europa på industri-porter og garasjeporter.

 

Se notisen i PDF-format:

GSnr5_2015-19

Del Del Del