Inventum RTD kombinerte feiring av 25 år og gullmedaljer i OL, og her er fra venstre, Espen Reinfjell Johansen, Hugo Strøm, Espen Kverneng Dahle, Ann-Mari Kindsbækken, Finn Løkås, Ann Kristin Aasen, Anders Moxness, og Helge Løkås. Kurt Gjelstenli, Freddy Johansen, Arild Rufsholm og Jostein Kvernmo var ikke tilstede da bildet ble tatt.

OL-kafé kombinert med 25-årsjubileum

12 mars, 2014 12:25 Del Del Del

– Vi var en av de første bedriftene som ble etablert etter omstillingen, den 16. februar 1989, smiler daglig leder ved Inventum RTD, Finn Løkås.

Inventum RTD har blitt en levedyktig bedrift i Rana med 12 ansatte. Av de som ble ansatt i 1989 er det to stykker som fortsatt jobber i bedriften, Finn Løkås og Ann Kristin Aasen.

– Vi driver i dag med halvparten av det vi gjorde da bedriften ble etablert for 25 år siden. Fra bare å fokusere på arkiv og kopitjenester har vi i dag størst omsetning av kontormaskiner og kontormøbler, fortsetter han.

I to dager feiret de seg selv og norske gullmedaljer med OL-kake, tapas og varm suppe. Om lag 60 kunder var innom i tillegg til seks leverandører.

 

Se artikkelen i pdf-versjon fra Gule Sider:

GSnr1_2014_9

 

Del Del Del