De fire ambassadørene fra ASEAN var meget godt fornøyde med besøket. Bayani S. Mercado, ambassadør for filipinene, Dr. Le Thi Tuyet Mai, ambassadør for Vietnam, Yuwono A. Putranto, ambassadør for Indonesia og Jukr Boon-Long, ambassadør for Thailand.

Presentasjon for ASEAN

24 november, 2015 9:16 Del Del Del

Mo Industripark AS (MIP AS) holdt presentasjon for ASEAN representert ved fire asiatisk ambassadører.

Mo Industripark AS ble invitert til å holde en presentasjon for noen ASEAN – representanter bestående av ambassadører fra Filipinene, Vietnam, Indonesia og Thailand.

Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) er en økonomisk og politisk sammenslutning av sydøstasiatiske nasjoner, som ble grunnlagt i 1967 av Indonesia, Malaysia, Filippinene, Singapore og Thailand. De arbeider sammen for blant annet utdanning, kultur, fredsfremmende og økonomiske samarbeid. De fire ambassadørene representerer 690 millioner mennesker og et spennende område med muligheter for industrielt samarbeid med asiatiske aktører.

Møtet ble arrangert av Nordland fylkeskommune ved seniorrådgiver Per Eidsvik. Han har lenge jobbet med å legge til rette for samarbeid mellom selskap i Nordland og Asia. Markedssjef ved MIP AS, Jan Gabor holdt en presentasjon sammen med en rekke andre norske selskap som f.eks Poseidon, Norlense AS, og FIRST Scandinavia.

 

Last ned eller les artikkelen i pdf-format:

GSnr6_2015side6-7 

 

Del Del Del