Alle prisvinnerne; Mo Hornmusikk, Arve Ulriksen, Marte Kråkstad Johansen, Randi og Robert Fagereng og Tore André Olsen.

Prisvinner’n 2016

18 november, 2016 9:17 Del Del Del

 

16. november , på «Prisvinner’n 2016», ble administrerende direktør i Mo Industripark AS Arve Ulriksen tildelt Rana kommunes miljøvernpris for 2016. Samtidig ble byggeskikkprisen, brødrene Hansens ærespris og kulturprisen delt ut.

Leder for Rana kommunes miljø, plan- og ressursutvalg Marit Tennfjord overrakte miljøvernprisen.

– Arve Ulriksen har vist at han er handlingsrettet og kunnskapsbasert i sine visjoner om en grønn industripark i verdensklasse. Han er en drivkraft for å ta Mo i Rana inn det grønne skiftet, og framsnakker industrien og Mo i Rana på mange arenaer. Tennfjord var også opptatt av at begrepet grønt skifte, som for øvrig ble kåret til årets nyord i 2015, blir brukt av mange, men at var viktig at det ble mer enn retorikk. – Prisvinneren fyller begrepet det grønne skiftet med innhold, og gjennom det er han også med på å sette Mo i Rana på kartet, både nasjonalt og internasjonalt.

– Jeg er en rotekte industrimann, med hjerte både for industri og Rana. Derfor setter jeg stor pris på denne utmerkelsen, sa Ulriksen i sin takketale. Jeg tar selvfølgelig ikke imot denne bare på vegne av meg selv. Det arbeidet vi gjør er et samarbeid mellom folkene i Mo Industripark AS, i bedriftene i industriparken  i kunnskapsmiljøene på Campus Helgeland, Rana kommune og mange flere. Vi jobber målrettet, og det må ligge kunnskap i bunnen for å nå de målene vi har satt oss om å bli en grønn industripark i verdensklasse. Det er mange prosjekter, mange arenaer og mange aktører. Denne prisen viser at vi blir sett, og at arbeidet vi gjør blir verdsatt.

 

Øvrige priser som ble delt ut:

Rana kommunes Byggeskikkpris gikk til Robert Fagereng

Brødrene Einar og Alfred Hansens Ærespris gikk til Marte Kråkstad Johansen og Thor André Olsen

Rana kommunes kulturpris gikk til Mo Hornmusikk.

Del Del Del