Service hele dagen fra Hemnes Bil AS. Fra venstre: Selgerne Roger Jørgensen, Rune Lyngved og Morten Urvik viser frem en av de mest populære varebilene.

Service hele dagen

10 juli, 2015 13:04 Del Del Del

Gule Sider presenterer sine annonsører:

– I løpet av en måned har vi 350 biler i omløp på verkstedet her, forteller daglig leder ved Hemnes Bil AS, Judy Pedersen.

Hemnes Bil AS ble etablert på Hemnesberget på 1950-tallet. I 1966 flyttet de til Rana og er blant de eldste bilforhandlerne i kommunen. De selger bilmerkene Mercedes og Peugeot og har hele Helgeland som marked. Til sammen er de 19 ansatte, pluss en lærling.

– Vi er den eneste bilforhandleren i Rana som leverer hele segmentet; alt fra små personbiler til store busser og lastebiler, forteller selger Roger Jørgensen.

Hemnes Bil satser nå stort ut mot næringslivet og salg av alle typer varebiler. De kan fortelle at salget av Mercedes Vito firhjulstrekk har eksplodert.

Varebilen til Peugeot, PEU Partner er en klassiker og kommer til høsten ut med «face lift».

Personbilene som selges mest av om dagen er Mercedes C-klasse og Peugeot 308 GT-line.

– Kundene er svært bevisste på hva de vil ha og mange etterspør det nye firehjul-systemet 4Matic som Mercedes har, sier selger Rune Lyngved.

 

Verkstedet har tre mekanikere på lastebil og buss, og fem mekanikere på personbil Mercedes-Benz og Peugeot. De stiller også opp på ettermiddager etter behov. Her er noen av mekanikerne: Fra venstre Jan Atle Setså, Bjørn-Arne Børvik, Tom-Rune Pettersen og Frank Hanssen.

Verkstedet har tre mekanikere på lastebil og buss, og fem mekanikere på personbil Mercedes-Benz og Peugeot.
De stiller også opp på ettermiddager etter behov. Her er noen av mekanikerne: Fra venstre Jan Atle Setså, Bjørn-Arne Børvik, Tom-Rune Pettersen og Frank Hanssen.

Alle typer varebiler

Til sammen har de ansatte i verkstedet ved Hemnes Bil AS 180 års erfaring innen reparasjon av tyngre og lette kjøretøy. De tar også imot yrkeskjøretøy på verkstedet utenom vanlig arbeidstid.

– Verkstedet er selve hjertet i bilforretningen. Her har vi tre mekanikere på lastebil og buss, og fem mekanikere og en lærling på personbil Mercedes-Benz og Peugeot. Vi har muligheter til å forskyve skift, slik at våre mekanikere kan stille opp på ettermiddagstid. Det betyr mye for de som har yrkesbiler ute i faste oppdrag eller i transport, sier Judy Pedersen.

Hemnes Bil sitt «grønne» tiltak er Partner Electric som går som lånebil. Denne kan du låne når din varebil er på verksted.

– Vi er folkelige, serviceinnstilte og ute for å møte kundene våre, sier Roger Jørgensen.

 

Se notisen i PDF-format:

GSnr4_2015_s17

 

Del Del Del