Innkjøpssjef i Celsa, Eirik Bjørkmo (t.v.) og Markdesdirektør i Mo Industripark as, Jan Gabor ser frem til ny fasade på stripperhallens sørvegg.

Snart historie

12 mai, 2020 15:32 Del Del Del

Snart skal sørveggen til stripperhallen fra jernverkstiden rehabiliteres. Dette vil gjøre en av de mest synlige konstruksjonene i Industriparken til et stolt signalbygg mot E6.

 

Samarbeid
Stripperhallen ble reist på 50-tallet under etableringen av A/S Norsk Jernverk og var en del av bygningsmassen til valseverket. Byggene har huset flere ulike selskaper siden den tid, og eies i dag av Celsa Armeringsstål.

I 2016 ble vestveggen renovert til sykkelrittet Arctic Race of Norway, som hadde fire etapper i Nordland det året, inkludert i Mo i Rana. God dialog mellom Celsa Armeringstål og Mo Industripark as førte til at renoveringen kom i gang. Iherdig jobbing nærmest døgnet rundt av anbudsvinner Glør, sørget for at veggen stod ferdig i tide til sykkelrittet som ble vist på TV i 180 land. Nå er de samme partene klare for å realisere rehabiliteringen av den siste veggen.

Byggeier Celsa mener det blir bra å få fornyet sørveggen også.
– Renoveringen av vestveggen ble lagt merke til i byen og vi fikk utrolige mange positive tilbakemeldinger på jobben som ble gjort. Celsa er en moderne bedrift med høyteknologi på innsiden og da blir det feil å signalisere at vi er noe annet på utsiden, sier innkjøpssjef i Celsa, Eirik Bjørkmo.

 

Representerer fremgangen
Markedsdirektør i Mo Industripark as, Jan Gabor, gleder seg også over rehabiliteringen.
–  Bedriftene i Mo Industripark er fremoverlente og moderne, og mange har en lang industrihistorie. Sørveggen til stripperhallen henger fortsatt litt igjen i jernverkstiden, så det er gledelig at vi nå får på plass en ansiktsløftning som på mange måter representerer den kvaliteten og kompetansen disse bedriftene besitter i dag.

Veggen vil også være en profileringsmulighet.
– Også på denne veggen vil vi ha logoplasser for å synliggjøre bredden i næringslivet her, og de som er interessert i å ha sin bedrifts logo på sørveggen mot E6, kan ta kontakt for en nærmere prat. Det er enda tre plasser igjen, smiler Gabor.

 

Lokalt firma
Da rehabiliteringen av stripperhallen ble lagt ut på anbud i 2016, var det det lokale firmaet Glør som viste seg å være mest konkurransedyktig. Det samme var tilfellet i denne runden, og selskapet starter med den siste veggen når været tillater det.
–  Vi var godt fornøyde med samarbeidet i 2016 der de var serviceinnstilte, nøye og effektive. Vi vet at Glør er en bedrift som tør å tenke utenfor boksen og kommer med smarte løsninger. Vi er også glade for at det var et lokalt firma som viste seg å være mest konkurransedyktig på tid og pris, forteller Gabor.

 

Ledige logoplasser
I likhet med de andre to veggen på Stripperhallen, vil det være logoplasser på sørveggen som er godt synlig for alle som kommer sørfra langs E6.
–  Det er fortsatt et par ledige logoplasser igjen. De som ønsker å gripe sjansen til å få sin bedrifts logo på et av de mest synlige byggene i Rana, kan ta kontakt med meg. Det er en unik mulighet, sier Torger Lofthus, som har ledet prosjektet med fasaderehabiliteringen til Stripperhallen.

 

Ønsker din bedrift logo på sørveggen til Stripperhallen? Ta kontakt med Torger Lofthus på 913 91 655 eller på

 

 

Glør jobbet både tidlig og sent for å bli ferdig i tide til sykkelrittet Arctic Race i 2016. Fremdriften var upåklagelig. Bildene er fra 27. juli samme år.

Glør jobbet både tidlig og sent for å bli ferdig i tide til sykkelrittet Arctic Race i 2016. Fremdriften var upåklagelig. Bildene er fra 27. juli samme år.

Del Del Del