Sommeren er her før du aner!

15 mars, 2019 15:46 Del Del Del

I uke 32 er det nok en gang duket for sommerens store begivenhet for mange barn, nemlig Forskerfabrikkens sommerskole! Påmeldingen er nå åpen og plassene fylles opp fort. 

Også i år er Mo Industripark AS med som sponsor for sommerskolen  i Mo i Rana sammen med SINTEF Molab og Sparebank1 Nord-Norge.
Det at barn og unge blir interessert i realfag tidlig mener vi er viktig for fremtidig rekruttering, særlig i lys av at bedriftene i Mo Industripark kommer til å trenge stort påfyll av kloke hoder i årene som kommer. Læring gjennom lek og eksperimentering har vi også veldig tro på og derfor ønsker vi å bidra med midler slik at flest mulig har anledning til å delta her. Forskerfabrikken har et solid program for barna som kan vente seg forskeropplevelser de sent vil glemme, sier Jan Gabor, markedsdirektør i Mo Industripark AS.

Populært
Forskerfabrikkens sommerskole tilbyr det populære sommerkurset for alle som skal opp i 5. 6. og 7. klasse til høsten, og kursene holdes over hele landet. Årets utgave vil by på mye gøy.
 Vi skal utforske mineraler, bergarter og fossiler, og dyrke egne krystaller. Vi skal lage fargerike vulkaner og eksplosive såpebobler. Vi skal også undersøke noen av miljøutfordringene som plager kloden vår; hvordan kan du og jeg bidra til at havet ikke blir fremtidens søppeldynge? forteller Ian Skattum i Forskerfabrikken og legger til – barna får en god innføring i hvor morsomt og spennende naturvitenskap kan være i løpet av en opplevelsesfylt uke. Mange kurs blir raskt utsolgt, så det er lurt å være tidlig ute med påmelding for å unngå skuffelse. 

 

Lokale aktører bidrar med støtte som gjør at egenandel kommer ned på kr 1695,- (ordinær pris kr 2995).

Les mer om arrangementet, påmelding og praktisk info

Se film fra sommerskolen

 

Del Del Del