Tag Archive: Deponi

 • 8 november, 2018

  Denne uken har dere kunnet lese hos NRK Nordland at Mobekken i Rana er “så giftig at den må gjerdes inn” og at Naturvernforbundet lokalt mener at industrien ikke tar ansvar. Mange lurer nok på hvordan vi jobber med forurensningsspørsmål og hva vi tenker å gjøre fremover med bekkens helsetilstand. Les hva administrerende direktør i […]
 • 16 januar, 2017

  Mange husker Mo i Rana som «den røde byen», mest på grunn av utslippet av rødstøvet fra Stålverket fra 1961 til midt på 1970-tallet. Takket være stadig bedre renseteknologi er dette mer enn 40 år gammel historie. Rødstøvet finnes imidlertid fortsatt, men nå samles det opp i renseanlegget og selges videre for gjenvinning.
 • 26 september, 2016

  Miljøteknikk Terrateam AS er et ektefødt barn av omstillingen i Mo i Rana. Det begynte med rensing av Koksverkstomta, og i dag er de vokst til å være en nasjonal og internasjonal aktør innenfor miljøteknologi.
 • 15 juli, 2014

  – Deponiet vårt er nå oppfylt. Derfor avsluttes dette deponiet nå, og arbeidet er i full gang med å lukke det, sier adm. dir. Bjørn Ugedal ved Glencore Manganese Norway AS.