Anne Brit Vassdal Evensen i MIP Regnskapsservice ser fram til å få trainée Inga-Kristine Tetmo Juliussen med på laget.

Utvider staben

19 april, 2017 16:24 Del Del Del

Mo Industripark AS ansetter regnskapsfører via trainee-programmet Kandidat Helgeland.

– Nå vil MIP Regnskapsservice være rustet til å ta inn enda flere oppdrag, sier daglig leder, Anne Brit Vassdal Evensen.

MIP Regnskapsservice AS er et  heleid datterselskap av Mo Industripark AS som leverer alt av lønns- og økonomitjenester. Siden oppstarten i 2006 har de opparbeidet seg høy kompetanse innen disse fagfeltene.

– Vi er glade for å kunne informere om at vi har ansatt Inga-Kristine Tetmo Juliussen som trainee fra august 2017. Inga-Kristine er snart ferdig med Master i økonomi og administrasjon. Vi håper denne satsningen vil tilføre oss nye impulser og kunnskap i tillegg til økt kapasitet. Vi inviterer eventuelle nye kunder til å ta kontakt slik at vi kan tilby våre tjenester, sier Vassdal Evensen.

– Vårt mål er å kunne gi kundene våre best mulig service og kvalitet og vi leverer komplette løsninger. Vi er et lite regnskapsbyrå uten kjedetilknytning og vi vektlegger faglig tyngde og god kontakt med kundene.
De har både interne og eksterne kunder og dekker hele Helgeland.
– Vi tilbyr to ulike regnskapssystem hvor et av dem er skybasert, og alle regnskap kontrolleres av en av våre tre autoriserte regnskapsførere.
Tetmo Juliussen er ansatt fra 14. august.

– Det kommer til å bli kjempeartig å få jobbe med det jeg har lært i praksis. Og så jobber det så mange koselige folk her, så jeg gleder meg veldig, sier Tetmo Juliussen.

MIP Regnskapsservice blir revidert av Finanstilsynet gjennom Regnskap Norge og jobber etter strenge krav til god regnskapsføringsskikk.
Selskapet benytter konsekvent elektronisk fakturering for sine kunder. Ved å jobbe mest mulig papirløst satser de på å være miljøbevisst i tillegg til at jobben utføres raskere og billigere for kunden.

Ønsker du mer informasjon om MIP Regnskapsservice AS kan du kontakte daglig leder Anne Brit Vassdal Evensen på mobil 901 28 143 eller på e-post .

 

Del Del Del