Rana Gruber har investert i 40 nye malmvogner. En opprusting av jernbanelinjen mellom Mo og Dunderland vil gi bedre effektivitet og mer miljøvennlig transport med disse vognene, fortalte styreleder Malvin Nilsen da avtalen ble inngått.

Kjell Sletsjøe er ansatt som ny administrerende direktør i Rana Gruber AS

20 august, 2013 16:15 Del Del Del

Styret i Rana Gruber AS har i dag ansatt ny administrerende direktør.

Pressemelding fra Rana Gruber:

Ny administrerende direktør er ansatt i Rana Gruber AS

Kjell Sletsjøe er ansatt som ny administrerende direktør i Rana Gruber AS. Han tiltrer 1. september og etterfølger Frank D. Priesemann som har vært konstituert i stillingen. Kjell Sletsjøe er 55 år gammel  og utdannet sivilingeniør og siviløkonom.

I en årrekke har Kjell Sletsjøe hatt ulike toppstillinger i Jotun. Han var konserndirektør med blant annet for strategi i ulike stabsfunksjoner, administrerende direktør i Jotun Storbritannia og Malaysia, samt regiondirektør for Europa. Han har også vært administrerende direktør i natursteinprodusenten og eksportøren Lundhs i Larvik og i entreprenørselskapet Buer i Skien.

Kjell Sletsjøe kommer nå fra en rolle som selvstendig rådgiver i næringslivet.

Frank D. Priesemann har vært konstituert administrerende direktør i en periode. Frank og hans medarbeidere har utført en meget god jobb og satt flere produksjonsrekorder. Dette i en tid hvor Rana Gruber AS aktivt har arbeidet med miljøtiltak, samt at markedet har betalt lavere priser for jernmalm.

Styret og eierne av Rana Gruber AS ser fram til at Kjell Sletsjøe begynner i jobben, og har tro på et godt samarbeid med dagens dyktige ledelse og medarbeidere.

Malvin Nilsen

Styreformann Rana Gruber AS

Spørsmål kan rettes til styreformann, telefon 950 31 011

 

Del Del Del