I år holdes hele konferansen på flotte Scandic Havet ved vannkanten i Bodø.

Meld deg på årets industrikonferanse i Bodø – 27-28. september

19 juni, 2017 12:22 Del Del Del

Industri17 åpner med utenriksminister Børge Brende, sammen med Helge Aasen som er ny styreleder i Norsk Industri samt visesentralbanksjef Jon Nicolaisen. Vi har også invitert internasjonale eksperter og representanter for Kina, USA og Canada. Konferansier er Siri Lill Mannes. Sammen skal vi belyse: Hvordan påvirker paradigmeskiftet i internasjonal handel norsk industri?

Temaet for årets industrikonferanse i Bodø er norsk industri som global aktør, og hvordan de internasjonale politiske svingningene virker inn på norsk industri og norsk konkurransekraft.

I det globale bildet er det sterke trender som influerer direkte inn på norsk industrivirksomhet; Brexit, Trump som truer med å gå ut av handelsavtaler og har varslet utgang av Parisavtalen. Kina som står klar til å overta en lederrolle både innenfor frihandel og klima.

Når vilkårene for internasjonal handel endres, endres vilkårene for norsk industri. For norsk industri er ikke bare norsk. Den har internasjonale eiere, og deltar i en tøff, global konkurranse.

I tillegg til spennende innlegg fra verdensledende eksperter tilbyr vi storslått nordlandsk natur, god mat og drikke, og ikke minst gjensyn med verdens hyggeligste industri.

I år holdes hele konferansen på flotte Scandic Hotel Havet ved vannkanten i Bodø. Vi håper på like fint vær og hyggelig samvær som tidligere år.

For program, informasjon og påmelding se: http://industri.norskindustri.no/

Studenter kan som tidligere delta gratis på dagprogrammet inklusive lunsj.

Arrangører/partnere Industri17

Norsk Industri, Elkem, Alcoa, Mo Industripark, Enova, NHO Nordland, LO, Industri Energi, Nordland fylkeskommune, Nord universitet

 

 

Del Del Del