Malin Løkås, Celsa Armeringsstål AS

Nyansatte Celsa Armeringsstål AS

7 juli, 2014 0:33 Del Del Del

Asbjørn Myrvoll er ansatt som kvalitetssystemsansvarlig ved Celsa Armeringsstål AS og begynte 21. mars i år. Etter å ha vært på Helgelandssykehuset i nesten 20 år og jobbet i laboratorium og blodbank, er han nå inne i industrien som han alltid har vært så fascinert av.

– Når muligheten bydde seg måtte jeg bare søke på jobben. Hos Celsa jobber jeg nå i all hovedsak med ISO-sertifiseringer i forhold til kvalitetssystemer. Jeg har blitt tatt utrolig godt imot. Det er kontraster fra det miljøet jeg jobbet i tidligere, men begge steder har utrolig mange trivelige, kvalitetsbevisste og kunnskapsrike folk, forteller Asbjørn Myrvoll.

Asbjørn Myrvoll, Celsa Armeringsstål AS

Asbjørn Myrvoll, Celsa Armeringsstål AS

Malin Løkås ble ansatt som innkjøpsassistent ved Celsa Armeringsstål AS i februar.

-Jeg assisterer ved vareinnkjøp. Det er mye å sette seg inn i, men svært spennende, sier hun. Fra tidligere har Malin fagbrev i salgsfaget, og har jobbet i butikken ved Nilsson og på kontor ved Mo Rørservice.

Kristina Hansen, Celsa Armeringsstål AS

Kristina Hansen, Celsa Armeringsstål AS

 

Kristina Hansen begynte i november i fjor. Frem til hun ble ansatt ved Celsa Armeringsstål AS har hun studert til siviløkonom. Mastergraden spesialiserte hun innenfor HR.

– Jeg jobber med litt av hvert her. Alt fra rekruttering av operatører og lærlinger, til sykefravær. Jeg bistår også Lisbeth Myrlund med oppgaver innenfor lønn når det er behov for det, forteller hun.

Se artikkelen i pdf-format fra Gule Sider:

GSnr3_s15_2014

Del Del Del