Prosjektleder/Ingeniør og driftsingeniør søkes til vår avdeling, Kraftnett

12 mai, 2015 10:45 Del Del Del

Kraftnett er en av fem driftsavdelinger i Mo Industripark AS. Avdelingen driver kraftdistribusjon innenfor hele industriparkens område, og har område-, anleggs- og omsetningskonsesjon. Avdelingen har i dag 10 ansatte, hvorav fem er ingeniører og fem montører. De ivaretar alle funksjoner i et nettselskap, herunder drift, vedlikehold og modernisering av alle anlegg, tariffering, måling, avregning, teknisk og økonomisk rapportering med mer.

 

1-2 Prosjektleder/Ingeniør nettdrift, måling avregning og tariffering

Vi søker etter personer med utdannelse som ingeniør/bachelor eller Master i elkraftteknikk, og med kjennskap til systemer for måling og avregning, samt nettdrift.

Hovedarbeidsområdene vil for det meste være relatert til arbeid med måling, avregning, tariffering, vern, kontrollanlegg og generell nettdrift. I tillegg vil dere jobbe med alle våre tekniske prosjekter, samt andre drifts- og prosjektrelaterte oppgaver i avdelingen. De vi ansetter vil også delta i avdelingens vaktordning.

 

Driftsingeniør

Vi søker etter en person med fagskole/bachelor i elkraftteknikk, med kompetanse og erfaring fra drift og vedlikehold av nettanlegg, samt erfaring i å lede utførende personell.

Hovedoppgavene vil for det meste være ansvar for den daglige drift og vedlikehold av våre tekniske anlegg, koordinering, prioritering og fordeling av oppdrag, samt daglig ledelse og personalansvar for våre montører. Du vil også delta i avdelingens vaktordning.

 

Vi ønsker følgende kompetanse for overnevnte stillinger:

Gode kommunikasjonsevner, førerkort minimum kl. B/BE og gode datakunnskaper.

Personlige egenskaper som resultatorientering, systematikk og samarbeidsevne, vil også vektlegges ved ansettelse. Stillingene vil kunne gi rette vedkommende gode utviklingsmuligheter i selskapet.

 

Tiltredelse og lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til avdelingsleder Odd Husnes på telefon 957 00 098

 

Søknadsfrist: 10. juni 2015

 

Søknad med CV sendes til:

 

Mo Industripark AS

Kraftnett

Postboks 500

8601 Mo i Rana

Eller elektronisk til:

Del Del Del