Industrikameratene er godt fornøyde etter dagens innsats. Laget besto av (f. v.) Bjørn Harald Stien, Tom Carlsen-Loe (MIP AS), Geir Solheim (Aker Solutions AS), Jim Rune Fjelldal (MIP AS), Ronny Olsen (Mo Fjernvarme AS), Hanne Marit Henriksen (SINTEF Molab AS), Anne-Brit Vassdal Evensen (MIP AS) og Oddbjørn Fjesme (MainTech AS).

Vellykket Celsastafett

9 juli, 2015 13:48 Del Del Del

På kort varsel gikk flere ansatte i Mo Industripark sammen og dannet mixlaget Industrikameratene. Det gikk slettes ikke verst.

Dette var første året Celsastafetten ble arrangert og nesten 400 deltakere løp enten stafett eller individuelt.

Mixlaget Industrikameratene besto av utøvere fra flere bedrifter, henholdsvis fra Mo Industripark AS, MainTech AS, Aker Solutions AS, Mo Fjernvarme AS og SINTEF Molab AS. Industrikameratene kom på 16 plass.

– Vi samlet sammen et lag i full fart, så ingen rakk å trene noe særlig i forkant. Vi er godt fornøyd med plasseringen, og vi ønsker å stille lag til neste år også. Da satser vi på en enda bedre plassering. Planen er å begynne med fellestrening når Celsastafetten 2016 nærmer seg, forteller Industrikameratenes initiativtaker, Oddbjørn Fjesme i MainTech.

I mix-bedrift vant Team Fellestrening, mens Mo Orienteringsklubb var raskest i klassen for idrettslag.

 

Svært vellykket arrangement

– Vi er svært godt fornøyd med arrangementet, og vi er veldig stolte av Mo i Rana som klarte å mobili-

sere nesten 400 løpere på én måneds varsel til løp. Vi møtte bare smilende og spente løpere ute i løypa og i målområdet, og folk virker å være svært glad for at dette tiltaket ble satt i gang. Det var også morsomt å være i Klokkerhagen i ukene før stafetten, siden det var så mange som var ute og trente individuelt og ikke minst som lag til stafetten.

Målet vårt var å få med oss så mange som mulig, og i all slags form. Det føler vi at vi lyktes med. Vi holder på med evalueringa av årets løp nå, og er for så vidt i startgropa for planlegginga til neste Celsastafett, siden det virker å være et krav fra deltagerne om at vi må arrangere neste år også, forteller initiativtakerne og arrangørene Rolf-Arne Hanssen og Eirik Bjørkmo ved Celsa Armeringsstål.

 

Les artikkelen i PDF-format:

GSnr4_2015_s16

 

Del Del Del