Tag Archive: Ranaregionens næringsforening

 • 26 mai, 2015

  Administrerende direktør Arve Ulriksen i Mo Industripark AS ble kåret til årets Rana-ambassadør under Galleria 2015, arrangert av Ranaregionens næringsforening.
 • 12 juli, 2014

  Hvordan kan små og mellom-store bedrifter innenfor industri-sektoren bli flinkere til å vinne ordrer fra det offentlige? Dette var utgangspunktet til Arve Ulriksen, adm. dir. i Mo Industripark AS i hans foredrag om offentlige innkjøp i Nordland.
 • 11 juli, 2014

  – Økonomien er knallbra! Denne diagnosen på Nordlandsøkonomien for 2014-15 presenterte førsteamanuensis Erlend Bullvåg ved Handelshøgskolen, Universitetet i Nordland, på næringstreffet 17. juni. Det var NHO Nordland, Ranaregionens næringsforening og Mo Industripark AS som sto bak arrangementet, som ble avholdt ved Campus Helgeland.
 • 9 juli, 2014

  – Handelslekkasjen på innkjøp til det offentlige er trolig formidabel i Nordland. Det er på tide å snu en svært uheldig trend, sier Ivar Kristiansen i NHO Nordland.
 • 12 juni, 2014

  Det er trolig en formidabel handelslekkasje ut av Nordland på innkjøp til det offentlige – både i forhold til statlige, fylkeskommunale og kommunale innkjøp. Det er på tide å snu en uheldig trend, sier Ivar Kristiansen i NHO Nordland.