Tag Archive: Rana Utviklingsselskap AS

 • 1 oktober, 2019

  Søndag 29. september inviterte Mo Industripark AS, Ferroglobe Mangan Norge, Celsa Armeringsstål, Elkem Rana og Rana Utviklingsselskap til åpen dag i industriparken for å markere at det var nøyaktig 30 år siden siste tapping på råjernverket. Stor interesse 29. september 1989 ble siste tapping på råjernverket foretatt, under ett år etter det statlige vedtaket som […]
 • 18 september, 2019

  29. september inviterer prosessindustrien Ranasamfunnet til åpen dag i industriparken! Dette er en historisk dato for industrien i Rana, da siste tapping på råjernverket for 30 år siden på denne datoen. Alle er inviterte Dette er med andre ord en historisk dato, som man på mange måter kan si representerer starten på omstillinga av Ranaindustrien […]
 • 22 desember, 2015

  Dypvannskai til 250 millioner kroner kan være starten på et tettere samarbeid mellom de to kaieierne i Rana.
 • 2 juni, 2015

  – Jeg er svært fornøyd med at Mo Industripark ønsker å rette fokus mot kysten, og gleder meg stort til å presentere kommunen og næringslivet vårt for Arve Ulriksen og hans lederteam, sier ordfører Bjørnar Skjæran.
 • 22 desember, 2014

  Christin Kristoffersen, lokalstyreleder på Svalbard, besøkte sist lørdag Mo Industripark, der målet var å lære av erfaringen i Rana fra omstilling og omstillingskompetanse, samt etablere sterkere samhandling mellom Rana og Longyearbyen.
 • 18 mars, 2014

  10. februar ble Arctic Circle Data Center AS etablert, med Jan-Erik Svensson som daglig leder.
 • 5 oktober, 2013

  Samlokalisering i Campus Helgeland gir en unik mulighet til å utvikle et tettere samarbeid mellom tre forskjellige miljø; Forskning og ut-vikling, næringsliv, og utdanning på høyere nivå.