Tag Archive: Olje- og gassnettverk Helgeland

 • 16 desember, 2015

  Deltakelse i Arena-prosjekt er viktig for å løfte industribyen Mo i Rana opp og frem. – Gjennom dette blir vi løftet opp i den divisjonen vi fortjener å være, sier adm.dir i Mo Industripark AS, Arve Ulriksen.
 • 22 mai, 2015

  MIP Cluster jobber nå med å få mer fokus på fagmiljøene i Mo Industripark, da hovedsakelig innenfor leverandørindustrien.
 • 29 oktober, 2014

  Ved årets oljemesse i Stavanger 24. – 28. august (ONS) benyttet Mo Industripark AS anledningen til å presentere MIP Cluster for bransjen.
 • 29 oktober, 2014

  – Vårt primære mål var å oppsøke oljeselskaper med interesser i kommende felt på norsk sokkel for å presentere Wasco og rørbelegningsfabrikken i Mo i Rana. Vi fikk blant annet anledning til å vise fram vår nye film fra Wascos oppstart til flere imponerte aktører, sier Vivian Lorentzen i Wasco Coatings Norway AS.
 • 29 oktober, 2014

  Molab AS hadde et delt fokus ved ONS. Dels bidro de til å profilere samarbeidet i nettverkene, med MIP Cluster og Olje- og gassnettverk Helgeland. Dels var de aktive i å selge inn egne tjenester, sier markedssjef Wenche Brennbakk ved Molab AS.
 • 29 oktober, 2014

  – Olje- og gassnettverk Helgeland har gjort en kjempejobb for å få på plass et solid opplegg rundt arrangementet, sier Hans Marius Mastermo i Momek Fabrication AS.
 • 14 juli, 2014

  Fra 1. juli samles fire selskap til ett. Miras Industripartner AS, Miras Hydraulikk AS, Miras Consulting AS og Rana-delen av Nomako AS går sammen og blir til Miras Solutions AS. Nå tar vi steget fra å være en kapasitetsleverandør til å bli en spesialistleverandør. Vårt konsept er å levere totale løsninger, sier konsernsjef Kurt Kristoffersen i Miras-gruppen.
 • 7 juli, 2014

  MoTest AS er totalleverandør av NDT-tjenester og kvalitetsverifikasjoner til verkstedindustrien. Framover ser det svært bra ut for MoTest AS, mener daglig leder Bjørnar Dahle. Ikke minst fordi det er mye som skjer i tilknytning til olje- og gassaktiviteten, blant annet ute på Helgelandskysten, der flere bedrifter i industriparken har leveranser.