MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / 1 times ISPS-kurs for Mo i Rana Havn

vlcsnap-2019-12-18-16h16m41s432

1 TIMES ISPS-KURS FOR MO I RANA HAVN

For å få tilgang ISPS-områder i Mo i Rana Havn kreves det at du gjennomfører et kurs på ca. en time.

Ønsker du å melde deg på kurs eller har du spørsmål?

Innledning
I 2004 kom det krav om terrorsikring for alle havner som betjente internasjonal skipsfart. Mo i Rana Havn kom inn under disse kravene, og har etablert et system som er godkjent av Kystdirektoratet som er tilsynsmyndighet.
Her foreligger et krav om adgangskontroll for alle som skal bevege seg innenfor dette inngjerdede ISPS-området. Etter kurset vil det blir utstedt et adgangskort med bilde som kan brukes i alle havner tilknyttet Mo i Rana Havn ISPS. Et vilkår for utstedelse av et slikt adgangskort, er at bedriften må være forhåndsgodkjent som leverandør av varer og tjenester til Mo i Rana Havn. Slik forhåndsgodkjenning kan gis av PFSO MO i Rana Havn.
Kurset gjennomføres ved MIP Sikkerhetssenter. Følgende terminaler er ISPS-terminaler tilknyttet Mo i Rana Havn: Rana Industriterminal, Toraneskaia, Bulkterminalen, Rana Gruber og Hydro Texaco.
Pris kr. 400.- pr. adgangskort

Målgruppe
Personell ansatt hos en av våre forhåndsgodkjente leverandører, som har behov for adgang til en av de ovenfor nevnte terminaler
Målsetting
Etter kurset skal deltakeren ha klart for seg hvilke regler som gjelder i ISPS-havner og til hvilke krav som stilles.
Kursinnhold

  • Organisasjonen i Mo i Rana Havn
  • Kystverkets minimumskrav
  • Krav i koden
  • De forskjellige sikkerhetsnivå
  • Adgangskontrollsystemet med overvåkningen

Dokumentasjon
Etter endt kurs får bedriftens kontaktperson tilsendt adgangskortet. Deltakelsen blir registrert i vår base som dokumentasjon for ettertiden.
Påmelding eller nærmere informasjon om kurset får du ved å ringe PFSO Mo i Rana Havn Richard Erlandsen på tlf: +47 75 13 63 80 eller ved å sende en mail til PFSO.

MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / 1 times ISPS-kurs for Mo i Rana Havn

Alle våre kurs:

Kalenderen kompletteres når vi har satt tid og dato for hvert enkelt kurs. Hvis du savner noen kurs i kalenderen, så ta kontakt med oss. Det er godt mulig vi jobber for å få fastsatt akkurat dette kurset.

Ønsker du å melde deg på kurs, eller har spørsmål vedrørende dette?

Send oss en epost til eller ring oss på tlf +47 994 89 447 for en hyggelig og uforpliktende prat.