MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / Praktiske øvelser med gasser

vlcsnap-2019-12-18-16h16m41s432

Praktiske øvelser med gasser

Innledning
En rekke bedrifter, fagarbeidere og yrkesgrupper håndterer gasser i hverdagen. Noen er brannfarlige, noen giftige, noen fortrenger oksygen osv. Da er det viktig at alle kjenner til de ulike gasser og deres faremomenter og spesielle egenskaper.
På vårt øvelsesenter har vi muligheten å bli kjent med forskjellige gasser. Vi kan øve slokking på gasser i både gass og flytende form. Med praktiske øvelser og realistiske demonstrasjoner, ispedd nyttig teoretisk kunnskap, kan vi lære hvordan de skal håndteres.
Pris etter avtale

Målgruppe
Øvelsene er beregnet på personell og ledere i industri, oppdrettsbransjen, mekaniske verksteder, bensinstasjoner, tankbilsjåfører, brannvernledere og verneledere i bedrifter som håndterer gasser i driften. Øvelsene vil også være nyttig for alle som håndterer gasser i hverdagen, som sveisere, rørleggere, taktekkere osv.
Målsetting
Etter å ha deltatt på disse øvelsene, skal deltakeren ha få en dypere innsikt i de forskjellige gassers egenskaper, og vite hvilke faremomenter de har. Han skal vite hvordan de skal behandles ved et utilsiktet utslipp.
Kursinnhold

  • Lære om gasser
  • Faremomenter ved gasser
  • Slokking i brennbare gasser
  • Riktig opptreden ved uhell
  • Lagring og håndtering
  • Regelverk, lover og forskrifter
  • Demonstrasjoner og praktiske øvelser

Dokumentasjon
Etter endt kurs får deltakeren kursbevis, og bedriften en skriftlig dokumentasjon på deltakerne, innhold og antall øvelsetimer.

Påmelding eller nærmere informasjon om kurset får du ved å ringe kurskoordinator Asle E. Hjartøy på tlf: +47 75 13 62 04 eller ved å sende en mail til Kurskoordinator

MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / Praktiske øvelser med gasser

Alle våre kurs:

Kalenderen kompletteres når vi har satt tid og dato for hvert enkelt kurs. Hvis du savner noen kurs i kalenderen, så ta kontakt med oss. Det er godt mulig vi jobber for å få fastsatt akkurat dette kurset.

Ønsker du å melde deg på kurs, eller har spørsmål vedrørende dette?

Send oss en epost til eller ring oss på tlf +47 994 89 447 for en hyggelig og uforpliktende prat.