MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / G11, stropp- og anhuk, modul 1.1 og 2.3

vlcsnap-2019-12-18-16h16m41s432

G11, STROPP- OG ANHUK, MODUL 1.1 OG 2.3

Modul 1.1 er en felles HMS-modul for all sertifisert opplæring. Modul 2.3 er opplæring i stropping, anhuk og bruk av løfteredskaper. Etter gjennomførte moduler med bestått teoretiske prøve utstedes stropp-/anhukerbevis (kompetansebevis) fra Sentralregisteret for Sikkerhetsopplæring. Kurset er et selvstendig kurs, men også en del av kranføreropplæringen.

Ønsker du å melde deg på kurs eller har du spørsmål?

 

Kursavgift:

Modul 1.1 og 2.3: kr. 4.800.- (24 timer/3 dager)

Innledning og informasjon om kurset:

Kurset gjennomføres i henhold til offentlig godkjente læreplaner og dekker Arbeidstilsynets krav til sikkerhetsopplæring (FOR 1355, best.nr. 701 og FOR 1357, best. nr. 703; utførelse av arbeid og bruk av arbeidsutstyr).

Fellesteori for kran, truck og anleggsmaskin (modul 1.1): Årsaken til ulykker, Lover og forskrifter, Arbeidsutstyr, Sikkerhetsskilting og signalgiving, Ytre miljø, Forsikring og ansvar, Farlig gods.
Løfteredskap/stropping (modul 2.3): Lover og forskrifter, Sakkyndig kontroll, Løfteredskap, Kasseringsregler, Ståltau, Kjettingredskap, fiberstropper og sjakler. Bruk og valg av løfteutstyr, Signaler – tegn, Vektbedømmelse og Ståltau – heisetau.

Målsetting:

Målgruppen er personer over 18 år med behov for å kunne arbeide med stropp-/anhuk og løfteredskaper på fast eller tilfeldig basis. Målsettingen med kurset er å gi deltakeren en god grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskaper slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruk unngås.

Dokumentasjon:

Etter gjennomført kurs sendes dokumentasjonen til SFS som utsteder Kranførerbevis (Kompetansebevis). Dokumentasjonen vil bli oppbevart i SFS og MIP Sikkerhetssenter sine databaser. Innsendte papirer oppbevares hos SFS i 3 år.

Inkludert i kursavgiften er kaffe, lunsj og kurskompendier.

MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / G11, stropp- og anhuk, modul 1.1 og 2.3

Alle våre kurs:

Kalenderen kompletteres når vi har satt tid og dato for hvert enkelt kurs. Hvis du savner noen kurs i kalenderen, så ta kontakt med oss. Det er godt mulig vi jobber for å få fastsatt akkurat dette kurset.

Ønsker du å melde deg på kurs, eller har spørsmål vedrørende dette?

Send oss en epost til eller ring oss på tlf +47 994 89 447 for en hyggelig og uforpliktende prat.