MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / Sikkerhetskurs for Mo Industripark

vlcsnap-2019-12-18-16h16m41s432

SIKKERHETSKURS FOR MO INDUSTRIPARK

Hvis du skal besøke parken ofte eller jobbe fast her, kreves det at du gjennomgår sikkerhetsopplæring. Det er også en forutsetning for å få permanent innkjøringstillatelse. MIP Sikkerhetssenter kjører disse kurs med jevne mellomrom.

 

Ønsker du å melde deg på kurs eller har du spørsmål?

Innledning
Her får du en av våre faste utrykningsvakter som instruktør. Kurset kan kjøres i de store prosessbedriftene. Kurset er en generell innføring til industriparken. Vær obs. på at flere bedrifter krever at du gjennomfører et internt kurs for å få adgang til de enkelte bedrifts lokaler. Kurset berører tema som gassnettet, trafikken, slagg- og skraptransport, varslingsrutiner og adgangskontroll.
Pris kr. 400.-

Målgruppe
Personell som besøker parken ofte, jobber fast i parken eller ønsker fast innkjøingstillatelse.
Målsetting
Kursdeltakeren skal få et godt innblikk i de, for de flestes del, uvante forhold i parken. Han skal kunne få tatt opp ting han er usikker på med instruktøren, for på denne måten å forsikre seg om at innholdet i kurset er forstått.
Kursinnhold

  • Trafikk og farlige forhold
  • Gassnettet
  • Slagg- og skraptransport
  • Varslingsrutiner
  • Adgangskontroll

Dokumentasjon
Etter endt kurs får deltakeren tilsendt adgangskort. Deltakelsen blir registrert i vår base som dokumentasjon for ettertiden.

Påmelding eller nærmere informasjon om kurset får du ved å ringe kurskoordinator Asle E. Hjartøy på tlf: +47 75 13 62 04 eller ved å sende en mail til Kurskoordinator

MIP Sikkerhet og Service / Kursoversikt / Sikkerhetskurs for Mo Industripark

Alle våre kurs:

Kalenderen kompletteres når vi har satt tid og dato for hvert enkelt kurs. Hvis du savner noen kurs i kalenderen, så ta kontakt med oss. Det er godt mulig vi jobber for å få fastsatt akkurat dette kurset.

Ønsker du å melde deg på kurs, eller har spørsmål vedrørende dette?

Send oss en epost til eller ring oss på tlf +47 994 89 447 for en hyggelig og uforpliktende prat.